Lux și opulență ca la șeici! Cum arată casa de milioane a lui Costel Biju. Fanii au rămas înlemniți

Costel Biju se numără printre cei mai renumiți și apreciați maneliști din România. Popularitatea sa în lumea artistică se datorează vocii sale impresionante, care a reușit să cucerească inimile ascultătorilor.

27 mart. 2024, 18:06
Lux și opulență ca la șeici! Cum arată casa de milioane a lui Costel Biju. Fanii au rămas înlemniți
Lux și opulență ca la șeici! Cum arată casa de milioane a lui Costel Biju. Fanii au rămas înlemniți

Costel Biju a atins cel mai înalt nivel al carierei sale profesionale, iar rezultatul succesului său poate fi văzut în lucrurile care-l înconjoară. Celebrul manelist a reușit să-și construiască o casă de lux că în filme, care pentru mulți ar fi doar un vis.

Mai este extrem de puțin până când lucrările vor fi gata, iar soția sa a distribuit mai multe imagini ale acestei case impresionante în care vor locui împreună cu familia. Iată cum arată interiorul vilei luxoase a lui Costel Biju!

Citește și: Postul Paștelui! Bunătățile pe care bucureștenii le mâncau în umră cu 150 de ani în această perioadă. Nici nu știau ce este pateul vegetal 

Costel Biju se numără printre cei mai renumiți și apreciați maneliști din România. Popularitatea sa în lumea artistică se datorează vocii sale impresionante, care a reușit să cucerească inimile ascultătorilor. Pe lângă succesul său profesional, viața personală a lui Costel Biju este la fel de bogată. Se bucură de sprijinul necondiționat al frumoasei sale soții, care i-a dăruit doi băieți.

Fiind unul dintre cei mai solicitati maneliști ai momentului, Costel Biju a acumulat o avere considerabilă din numeroasele sale concerte.A decis să investească o parte semnificativă din această avere într-o locuință de excepție, unde va locui alături de familia sa.

Recent, Andreea Biju, soția sa, a distribuit mai multe imagini ale vilei de lux pe care oamenii o așteaptă cu nerăbdare să o vadă finalizată în următoarele luni, unde vor trăi împreună cu copiii lor. Imaginile postate pe platforma TikTok arată atenția la detalii cu care cei doi au decorat interiorul casei lor de vis, cu pereți din marmură albă și accente aurii.

@andreeabiju♬ kataleya – kataleya

De curând, Costel Biju a făcut publică o fotografie cu el și soția sa, într-o atmosferă emoționantă de nași. Prin intermediul postării, i-a adresat soției sale, Andreea, o declarație de dragoste plină de emoție.

„Cea mai frumoasa poza, cea mai frumoasa nașă, cea mai frumoasa soție, cea mai buna alegere din viața mea, cea mai buna mămica, cea mai cuminte femeie, cea mai vrednica, cea mai credincioasa, te iubesc!”, a scris Costel Biju, recent, pe rețelele sociale.

Citește și: Ce ar trebui să conțină pachețelul copilului la grădiniță sau școală. Alimentul care induce oboseala și somnolența