Lux și opulență în noua casă a lui Bogdan de la Ploiești! Manelistul și-a construit propria sală de cinema

Bogdan de la Ploiești ne-a obișnuit deja cu extravaganțele sale. Celebrul manelist a împărtășit cu fanii despre Instagram cum va arăta casa lui care este aproape gata.

24 aug. 2023, 13:00
Lux și opulență în noua casă a lui Bogdan de la Ploiești! Manelistul și-a construit propria sală de cinema
Lux și opulență în noua casă a lui Bogdan de la Ploiești! Manelistul și-a construit propia sală de cinema

Se apropie momentul în care noua casă a lui Bogdan de la Ploiești va fi finalizată, iar artistul a efectuat o vizită detaliată a proprietății. Cu atenție deosebită, cântărețul a examinat fiecare aspect, iar în aproape fiecare încăpere, numele său este inscripționat pe unul dintre pereți.

Citește și: Cum își arată Bogdan de la Ploiești iubirea. Iată ce cadou de sute de mii de euro i-a luat Cristinei Pucean

Bogdan de la Ploiești își vede visul împlinit, iar recent a împărtășit câteva imagini ale noii sale locuințe cu fanii săi. Evident, punctul central al întregii construcții este reprezentat de piscină, însă se pare că artistul a acordat aceeași atenție detaliilor și în ceea ce privește studioul de înregistrări și sala de cinema.

Din pozele distribuite pe platformele de socializare, se poate observa că la intrarea în casă se află studioul de înregistrări și un colț special dedicat gaming-ului. Ulterior, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit și sala de cinema fanilor săi, dotată cu un ecran imens și fotolii confortabile de culoare roșie, din piele. Artistul și-a pus amprenta personală asupra fiecărui colț al locuinței, așa că pe peretele din spate al sălii de cinema a inscripționat numele său. Mai târziu, cântărețul a împărtășit și câteva imagini cu una dintre băi, care dispune de saună și chiar o piscină.

„Pe partea din stânga, avem studioul. Aici e locul de gaming. Uite aici ce detalii. Aici vine studioul cu comunicare, cu tot (…) Aici este cinema. Mai avem puțin și e gata”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe Instagram.

În trecut, Bogdan de la Ploiești spunea că a fost visul lui să aibă o casă impunătoare și că a fost construită exact pe gustul lui, fiind atent la fiecare detaliu. Pe lângă locuința cu pisicină, cântărețul și-a amenajat atent și curtea.

„Am ajuns și eu pe la căsuța mea, haideți să vă mai arăt pe aici. Trebuie să schimb pavelele. Cei cu pavele, trebuie să mă ajutați, neapărat! Aici o să avem piscină. 15 metri cu 6, avem la exterior foarte mult de muncă, dar facem, ușor, ușor. Acesta este living-ul, aici va fi șemineul, exact ca în poză, aici! Aici este zona de dining, terasa, aici avem pădure. Bucătăria o așteptăm, am dat comandă pentru mobilă de bucătărie”, mai spunea artistul, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cristina Pucean, surprinsă într-un mod inedit de Bogdan de la Ploiești. Ce surpriză i-a făcut manelistul