Lux și opulență la petrecerea organizată de Mădălina Ghenea pentru fiica ei de 7 ani! Imagini ca din basme surprinse pe Instagram

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă se pare lângă aspectele estetice, ea se dovedește a fi și o mamă de milioane.

09 apr. 2024, 18:58

Mădălina Ghenea a organizat o petrecere fastuoasă pentru singurul ei copil. Charlotte, fiica modelului și a afaceristului Matei Stratan, a împlinit 7 anișori și a avut parte nu doar de o singură zi specială, ci de patru zile pline de distracție.

Citește și: Adi Sînă, în prag de divorț. Anca Serea a confirmat vestea care i-a șocat pe fani: „Acum vorbim foarte serios”

Pe lângă succesul în carieră, cea mai mare bucurie a Mădălinei Ghenea este fetița ei. Charlotte locuiește alături de ea în Milano, unde se află și mama vedetei, care îi oferă un sprijin neprețuit. Deși nu își expune adesea fiica în mediul public, Mădălina a făcut o excepție și a împărtășit câteva momente de la petrecerea micuței pe Instagram.

Cu un tort spectaculos, decor în tonuri de mov, bleu și roz, sute de baloane și jocuri alături de mulți prieteni, Charlotte a avut parte de o zi memorabilă. Ea a demonstrat o atașare deosebită față de bunica ei, iar o fotografie postată de Ghenea, cu cei peste un milion de urmăritori, o arată pe micuță în timp ce își strânge afectuos bunicuța în brațe. În plus, s-a remarcat și luxul în care trăiește Mădălina, cu o casă veche și impunătoare, asemenea unui palat.

Charlotte are păr lung și bucle delicate, vorbește fluent în italiană, română și engleză și este lumina ochilor mamei sale. Tatăl ei nu a fost prezent la petrecere, însă acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că Matei Stratan declara cu câteva luni în urmă că este pregătit să acționeze în instanță pentru a-și aduce fiica înapoi în țară. Mădălina nu a dat încă consimțământul pentru ca Charlotte să viziteze familia din România.

Stratan a tot ezitat să ia o decizie drastică, dar nu a reușit să ajungă la un acord amiabil cu Mădălina, astfel că nu exclude posibilitatea de a iniția o acțiune legală pentru a obține dreptul de a-și petrece timpul cu fiica sa în România.

Citește și: Câți bani scoate din buzunar Andreea Marin pe mâncarea pentru câinii săi. Unii ar putea face multe cumpărături cu suma aceasta