Luxul absolut: Navighează într-o BARCĂ cu JACUZZI VIDEO

Bărcile şi jacuzzi-urile sunt considerate simboluri ale oamenilor bogaţi şi lipsiţi de griji. O companie din America a combinat cele două lucruri, comercializând barca cu jacuzzi, un produs destinat oamenilor bogaţi, cu un preţ pe măsură.

23 ian. 2013, 19:16

Inedita ambarcaţiune combina o barcă electrică cu un jacuzzi de mari dimensiuni, având o capacitate de o mie de litri de apă. Practic el ocupă jumătate din suprafaţa bărcii, lungă de cinci metri. Luxul nu se termină aici, puntea bărcii find construită manual, din lemn de tec african.   

Apa este încălzită cu ajutorul unui motor diesel, dotat cu un termostat reglabil. Doritorii poate creşte temperatura apei până la 40 de grade Celsius. De asemeanea, barca este echipată cu un sistem audio impermeabil de 50 de waţi ce permite sicronizarea cu orice MP3 player.

Având un motor electric de 24 de volţi, ambarcaţiunea are o viteză maximă de 8 kilometri pe oră. Daca apa caldă nu este de ajuns, pasagerii pot folosi trambulina făcută tot din lemn de tec pentru a înota în apa din jurul bărcii. 

Nava poate fi cumpărată pentru 42.000 de dolari, momentan fiind disponibilă doar în America. Ea a fost construită de un dulgher din Seattle, Washington.