„M-a implorat: te rog, nu mă omorî!” Ce a urmat după

Ce s-a întâmplat în ring, între Khabib și McGregor, înainte de incidentele reprobabile.

15 iun. 2019, 18:52
„M-a implorat: te rog, nu mă omorî!” Ce a urmat după

Continuă „războiul” declarațiilor între Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor. Rusul nici nu se gândește să-i acorde revanșa irlandezului și a dezvăluit că acesta l-a implorat să nu-l omoare în ring.

„M-a implorat: te rog, nu mă omorî”, a dezvăluit Khabib. Cei doi s-au mai contrast și în trecut prin intermediul rețelelor de socializare. „Am un sentiment extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimii ani”, a postat luptătorul rus, în urmă cu două luni, alături de fotografia în care apare lângă de soția sa.

Reacția lui McGregor a venit imediat: „Șobolanule, când te-ai bătut cu mine, ți-ai primit banii și fratele tău a văzut stele verzi. Viva Las Vegas, baby! Șeful câștigă întotdeauna. Urmează o petrecere pe cinste”.

Nurmagomedov a răspuns, ceea ce l-a deranjat extrem de mult pe McGregor.

„Banii vin și pleacă, dar pierderea onoarei în acea noapte nu se va mai întoarce vreodată. Trebuie să trăiești cu asta, cariera în MMA ți-ai încheiat-o. Acum începi o carieră pe Twitter?”, i-a răspuns rusul, iar Conor McGregor a dat replica finală și josnică: „Nevasta ta e un prosop, amice!”

Irlandezul a șters apoi postarea în câteva minute, însă aceasta nu a scăpat de ochii vigilenți ai presei

Khabib l-a învins pe McGregor. Incidente greu de imaginat după luptă
A fost Haos total la UFC 229. Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului din octombrie 2018, însă ceea ce a urmat a fost greu de imaginat. După ce şi-a făcut adversarul să cedeze, rusul a fost autorul unui gest reprobabil: a sărit din cuscă direct în public pentru a se bate cu unul dintre antrenorii irlandezului.

Apoi, un alt incident rușinos s-a petrecut: McGregor a fost atacat de unul dintre antrenorii lui Nurmagomedov, mai mult de 10 persoane lovindu-se cu bestialitate lângă cușcă.

Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.