M10, partidul Monicăi Macovei, a primit girul Tribunalului Bucureşti

Tribunalul București a dispus, printr-o sentință civilă, să acorde personalitate juridică Partidului M10, decizia de înființare fiind definitivă, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES de formațiunea politică.

10 aug. 2015, 12:18
M10, partidul Monicăi Macovei, a primit girul Tribunalului Bucureşti

„M10 există oficial: Veniți cu noi! (…) Decizia de înființare a Partidului M10 este definitivă. Pe 7 august 2015 Tribunalul București a dispus, prin sentința civilă nr. 29, să acorde personalitate juridică Partidului M10. Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest pas, mii de membri și zeci de mii de susținători. V-ați strâns în jurul ideii de dreptate, spiritului reformist, dragostei de libertate. Vom continua împreună în acest spirit. Momentul schimbării, momentul nostru a sosit. Haideți în Partidul M10! Dați click pe Înscrie-te pe site-ul mzece.ro! Haideți cu noi să transformăm România și viața noastră, oriunde trăim”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, M10 oferă o alternativă deoarece „clasa politică expirată și coruptă a tranziției se demolează singură, este pulverizată de propria corupție și răspunde în fața justiției”. „Noi oferim alternativa, speranța. Vrem o politică decentă, modestă, pentru oameni. Vrem o Românie în care să ne facă plăcere să trăim. Nu vrem oameni triști, vrem oameni bucuroși”, se mai arată în comunicat.