MACABRU. Două lesbiene au torturat un pensionar şi l-au lăsat să moară

Două femei din Anglia sunt acuzate că au torturat şi apoi ucis un pensionar crezând că acesta este bogat. Ele l-au lăsat să moară, după ce au furat toate lucrurile de valoare din casă.

08 ian. 2013, 16:06
MACABRU. Două lesbiene au torturat un pensionar şi l-au lăsat să moară

Kelly Barnes şi Jodie Barnes, un cuplu de lesbiene, au atacat un fost şofer de autobuz, pe nume Barry Reeve încercând să obţină de la acesta importante sume de bani. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost bătut şi apoi tăiat cu un cuţit, în casa lui din Norwich. Potrivit cercetărilor, femeile voiau bani pentru a-şi procura droguri.

După ce au văzut că nu reuşesc să obţină nimic de la bărbat, ele s-au întors a doua zi şi au furat tot ce se putea din casă, inclusiv mâncarea din frigider. Corpul bătrânului a fost găsit două săptămâni mai târziu, de către fiica acestuia.

„El a fost bătut brutal, tăiat cu o lamă ascuţită, şi lăsat să moară, fără posibilitatea de a cere ajutor. Acuzatele s-au dus în casa bărbatului neinvitate. El era în viaţă când au ajuns şi a fost lăsat să moară când au plecat. Mai târziu au venit cu un taxi şi au luat tot ce au putut să care, inclusiv mâncarea din frigider”, au declarat procurorii pentru The Sun.

Potrivit raportului autopsiei, datorită staturii mici pe care bărbatul o avea, el a mai trăit între 15 şi 48 de ore după ce a fost lovit la cap. Cele două femei, ambele din oraşul Norwich, neagă că ar fi fost implicate. Potrivit procurorilor, procesul va dura trei săptămâni.