MACABRU: Cadoul de CĂRCIUN lăsat de un adolescent pe patul MĂTUŞII sale după o ceartă aprigă FOTO

Un tânăr de 18 ani din America a fost arestat după ce a ucis prietenul mătuşii sale în momentul în care aceasta l-a avertizat că îl va da afară din casă.

30 dec. 2013, 18:41

Alexis Valdez, un tânăr de doar 18 ani, a fost acuzat de crimă după ce a omorât un bărbat chiar în ziua de Crăciun, ca apoi să îl ciopârţească şi să îl lase pe patul mătuşii sale, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Tânăr de 19 ani, căutat de poliţie după ce şi-a ucis unchiul şi a îngropat cadavrul în curtea casei

Tânărul s-a certat cu femeia după ce aceasta l-a ameninţat că îl dă afară din casă deoarece nu voia să meargă la şcoală şi să îşi caute de muncă. Astfel, în momentul în care mătuşa era plecată de acasă el a folosit un ciocan pentru a-i omorî iubitul. După ce l-a lovit de peste zece ori cu obiectul respectiv el a închis draperiile, a dat muzica tare şi a început să îl taie în bucăţi.

Citeşte şi Gestul său depăşeşte scenariul unui film de groază: Student CONDAMNAT la MOARTE după o PARTIDĂ de SEX MACABRĂ

Ulterior, capul victimei a fost lăsat pe patul celei care l-a crescut drept „cadou de Crăciun”. La venirea poliţiştilor băiatul se afla în faţa casei, jucându-se pe o tabletă. Când poliţia l-a întrebat ce face, el i-a spus ofiţerului: „Nu ar trebui să mă arestezi înainte să îmi pui întrebări?„.

Când poliţistul l-a întrebat de ce ar trebui să facă asta, adolescentul a dat un răspuns şocant: „Deoarece am omorât un bărbat şi se află făcut bucăţi în apartament„. Mai mult, Alexis a recunoscut că şi-ar fi omorât şi mătuşa dacă aceasta ar fi fost acasă.