Macabru în Mexic: Şapte bărbaţi au fost găsiţi ÎMPUŞCAŢI, pe scaune de plastic, în CENTRUL ORAŞULUI

Poliţiştii unui oraş din Mexic au rămas oripilaţi, după ce în cursul zilei de sâmbătă au descoperit şapte bărbaţi împuşcaţi în cap, cu mesaje de ameninţare scrise pe piept, aşezaţi în centrul oraşului Uruapan din regiunea Michoacan.

25 mart. 2013, 09:49

Atenție! Acest lucru se va întâmpla tuturor hoților, răpitorilor, delincvenților sexuali și şantajiştilor”, stă scris pe un carton prins în piuneze de pieptul unuia dintre bărbaţii descoperiţi de poliţişti în cursul zilei de sâmbătă dimineaţa, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ în Mexic. Cadavre abandonate la marginea drumului VIDEO

Cele şapte victime, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani, au fost împuşcate în cap şi lăsate în centrul oraşului, aşezate pe scaune de plastic. Potrivit anchetatorilor, nu se cunoaşte motivul pentru care ei au fost omorâţi. O parte dintre bărbaţi aveau mâinile şi picioarele legate. În prezent, cartelurile de droguri sunt considerate vinovate pentru acest măcel.

Citeşte şi Război în Mexic, între traficanţii de droguri şi autorităţi. Mai multe drumuri au fost blocate

În acelaşi timp, alte şapte persoane au fost omorâte în statul vecin, Guerrero, după ce mai mulţi bărbaţi au deschis focul într-un bar din oraşul Ciudad Altamirano, în cursul zilei de vineri. Patru civili şi trei agenţi federali au fost ucişi. Potrivit datelor oficiale, peste 70.000 de oameni au fost ucişi în doar şapte ani, din cauza violenţelor provocate de traficanţii de droguri din Mexic.

Citeşte şi Opt oameni au fost asasinaţi în Mexic. Atacul a vizat taximetriştii piraţi