Macaulay Culkin, în pericol de cancer pulmonar: „Îşi ia singur viaţa”. Fumează 60 de ţigări pe zi

După speculaţiile de anul trecut conform cărora s-ar fi aflat la un pas de moarte din cauza drogurilor, Macaulay Culkin, în vârstă de 32 de ani, stârneşte din nou îngrijorări privind starea lui de sănătate, o sursă apropiată declarând că fostul copil minune al Hollywoodului fumează până la 60 de ţigări pe zi.

16 mai 2013, 12:14
Macaulay Culkin, în pericol de cancer pulmonar: „Îşi ia singur viaţa”. Fumează 60 de ţigări pe zi

Şi-a împins dependenţa de nicotină la extrem. Aproape de fiecare dată când îl văd, are o ţigară în gură şi fumează cu furie„, a declarat o sursă pentru The National Enquirer.

Tuşeşte mult, dinţii i se îngălbenesc, iar prietenii şi familia sunt îngrijoraţi că îşi ia singur viaţa„, a declarat un alt apropiat al actorului.

Experţii sunt de părere că dependenţa actorului reprezintă un risc grav de cancer pulmonar, mai exact de 30 de ori mai ridicat decât cineva care nu fumează, potrivit Mediafax.

Un alt doctor, Herman Kattlove, fost purtător de cuvânt al Societăţii americane de cancer, a spus că riscul de cancer pentru Macaulay va ajunge la un moment dat de 100 de ori mai mare decât cel pentru un nefumător.

Fumatul nu este singurul viciu al actorului de 32 de ani, alte surse spunând că obişnuieşte să bea foarte des şi coniac, bere şi băuturi energizante


loading...