Macaulay Culkin şi-a înscenat moartea pe Instagram. FOTO ŞOCANT

Macaulay Culkin, supranumit in anii '90 "copilul minune de la Hollywood", a devenit celebru pe plan mondial gratie rolului Kevin McCallister din primele doua filme din seria "Singur acasa".

11 nov. 2014, 10:25
Macaulay Culkin şi-a înscenat moartea pe Instagram. FOTO ŞOCANT

Zvonurile online privind presupusul deces al actorului in varsta de 34 de ani s-au dovedit a fi o farsa, informeaza hollywoodreporter.com.

Aceste zvonuri au inceput sa circule in mediul online joi. Mai multi utilizatori ai platformei Twitter au postat chiar condoleante, presupunand ca informatia privind decesul actorului este adevarata.

Actorul Macaulay Culkin, din „Singur acasă”, a murit. Ştirea falsă care a făcut înconjurul lumii

Potrivit The Hollywood Reporter, este pentru a doua oara in acest an cand reprezentantii lui Macaulay Culkin sunt nevoiti sa dezminta zvonurile privind decesul actorului. Primele informatii neadevarate in acest sens au aparut in luna aprilie. De data asta insa, actorul a reactionat la acest zvon si si-a inscenat „moartea” pe Instagram. Acolo, actorul a postat o imagine cu el in care pare ca este lesinat si tarat pe brate de catre un atl barbat. Dar imaginea este raspunsul lui ironic la glumele proaste facute pe internet si la zvonurile cum ca ar fi murit.

The Pizza Underground, trupa rock a actorului Macaulay Culkin, a sustinut un concert sambata in oraşul american Belmont, in cadrul evenimentului Fun Fun Fun Fest, mai scrie The Hollywood Reporter.