Machiajul perfect pentru brunete. Ce să eviţi şi ce să faci pentru a arăta impecabil

Scopul oricarui machiaj este acela de a-ti accentua trasaturile fara insa a dezvalui efortul pe care l-ai depus pentru a arata impecabil. Urmand sfaturile de mai jos insa, te poti asigura ca vei scoate in evidenta frumusetea ta naturala. Pentru ca machiajul perfect va ascunde partile negative evidentiind in acelasi timp toate trasaturile pozitive. Pentru aceasta insa, va trebui sa folosesti un makeup potrivit pentru culoarea parului tau. Si brunetele, nu vor putea fi puse niciodata in valoare asa cum trebuie de machiaje destinate blondelor sau roscatelor.

04 nov. 2014, 06:45
Machiajul perfect pentru brunete. Ce să eviţi şi ce să faci pentru a arăta impecabil

Arunca lipstick-ul roz
 
Culorile puternice precum teracota, scortisoara sau rosul aprins vor complimenta mai degraba femeile cu par inchis la culoare decat pe cele cu parul deschis. Culorile pale sau nuantele de roz insa, te vor face sa arati spalacita. Foloseste deci doar culori puternice, chiar mai inchise, care vor scoate in evidenta buzele. Daca totusi preferi rozul, alege o nuanta cat mai inchisa de roz si in acelasi timp perfectioanza-ti machiajul ochilor pentru a atrage atentia asupra lor si nu asupra buzelor.

CITESTE SI: Cum să îţi evidenţiezi culoarea ochilor folosind machiajul. Ce nuanţe să foloseşti 

Adauga bronz
 
La fel cum culoarea roz de pe buze poate strica complet machiajul unei brunete, la fel o poate face si obrajii palizi, fara culoare. Optiunea cea mai la indemana este folosirea unui gel sau pudra bronzanta in zona obrajilor. Astfel, acestia vor arata mai natural si vor fi pusi in evidenta. Atentie insa, fii cat se poate de moderata, pentru ca prea mult bronz va rezulta intr-un luciu deloc placut care va ruina machiajul deopotriva.

Citeste mai mult pe lyla.ro