Mădălin Ionescu, în război cu o temută grupare infracțională. Familia prezentatorului TV, urmărită pas cu pas VIDEO

Mădălin Ionescu trece prin momente dificile! După ce soția lui a fost depistată pozitiv cu Covid-19, prezentatorul TV se luptă și cu o grupare infracțională care-i urmărește familia de mai mulți ani!

14 ian. 2022, 12:39
Mădălin Ionescu, în război cu o temută grupare infracțională. Familia prezentatorului TV, urmărită pas cu pas VIDEO
Mădălin Ionescu luptă cu o grupare infracțională care-i urmărește familia

Mădălin Ionescu, în război cu o temută grupare infracțională. Prezentatorul TV a dezvăluit că pozele sale și ale copiilor săi ar fi fost preluate de o grupare infracțională și utilizate pentru crearea a mii de conturi false pe mai multe rețele de socializare.

Mădălin Ionescu, în război cu o temută grupare infracțională. Familia prezentatorului TV, urmărită pas cu pas!

Infractorii ar aborda de pe aceste conturi false femei din toată lumea, pe care încearcă sa le escrocheze, în scopul obținerii unor sume de bani. Prezentatorul a crezut că este o glumă, dar situaşia dureaza deja de câţiva ani! Ba, mai mult, Mădălin Ionescu a aflat că infractorii din România ar putea avea legături cu grupări externe, printre care și unele din Africa.

Cristina Sișcanu, infectată cu Covid-19. Ce simptome are şi care e starea de sănătate a soției lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a dezvăluit la Metropola TV că femeile sunt sunate de pe tot felul de numere de telefon și păcălite prin diverse modalități. Unele din ele, care au descoperit că persoana cu care vorbeau este de fapt un impostor, și care, ulterior, au dat de prtezentatorul TV pe internet, i-au furnizat acestuia informații legate de conturile în care ar fi făcut plățile și poze ale infractorilor.