Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei: E un cocktail pregătit pentru atacarea organismului uman. O gripă, nimic mai mult!

Mădălin Ionescu vine cu o nouă teorie a conspiraţiei în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus. Fostul prezentator este cunoscut drept un "coronasceptic" şi nu de puţine ori din cauza declaraţiilor sale anumite posturi de televiziune au fost amendate de CNA.

04 ian. 2021, 19:54

Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei. Vedeta a desfiinţat într-o postare, de mari dimensiuni, pe Facebook tot ce înseamnă vaccinul antiCOVID şi pandemia cauzată de virusul SARS-COV-2.

Mădălin Ionescu, o noua teorie a conspiraţiei. O nouă declaraţie halucinantă făcută de vedetă

„Acesta este unul din cele mai puternice și mai importante texte pe care le-am postat până acum. Am înțeles din spoturile difuzate la tv ca “vaccinul ( care din ele ?) e eficient”. L-a întrebat vreun “moderator” pe Nea Arafat, gurul COVID din România, ce înseamnă asta ? Pentru cât timp ne oferă imunitate ? Pentru o luna, doua, trei, șase ? Un an ? Doi ? Dacă eficienta acestor vaccinuri antigripale ține șase luni , ce o sa facem ? O să ne vaccinam de doua ori, poate trei ori pe an ? Așa vom face pana la sfârșitul vieților noastre ? Altfel nu vom avea acces la unele drepturi ? Ati auzit de vaccinuri gripale care sa poată asigura o imunitate pentru o perioada mai îndelungată ? Acest virus nou a fost obținut prin mixarea unui coronavirus existent cu unele elemente provenite din vietăți precum liliacul, pangolinul și altele, apoi cocktailul a fost pregătit pentru atacatea organismului uman.

S-a obținut o noua gripă, prieteni. Nimic mai mult . O nouă gripă. Asta este COVID 19. O gripă la care rata de vindecare a celor afectati este de aproape 98 la sută ( fără ajutor medical sau cu ajutor medical sumar). O gripă care, da, poate ucide, dar o gripă cu care ne vom obișnui foarte repede. Cât de eficiente sunt vaccinurile antigripale cu tot cu tehnica nouă căreia i se face reclamă la televizor ? O sa ne ferească de noua răceală 9 luni, in loc de șase, de exemplu ? Un an și jumătate in loc de unul ? Asta ne dorim ?

Sunt medici care mi-au spus clar ca nu se vor vaccina. Sunt medici care se confrunta cu COVID din martie, anul trecut, și care mi-au spus că din punctul lor de vedere vaccinurile nu vor rezolva problema COVID 19, ci tratamentul medicamentos . De ce ? Pentru ca virusul care generează afecțiunea COVID 19 este inteligent și suferă mutații periodice . Ce înseamnă asta ? Că atunci când un vaccin iese pe piață are mari șanse să nu mai fie compatibil întru totul cu modificările pe care le-a cunoscut SARS CoV 2 . Punct. Nu intru în alte detalii”, a scris Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu: Virusul acesta este unul inventat in laborator

„De asemenea, Ionescu spune că virusul este creat în laborator şi se întreabă „retoric” de ce toţi medicii „de calitate” refuză să se vaccineze antiCOVID.

Prieteni, virusul acesta este unul inventat in laborator. Au spus-o voci superautorizate din lumea medicală, laureați de premii Nobel. Dacă a fost creat in laborator, înseamnă ca există un grup care a conspirat pentru obținerea lui . De exemplu, nea Anthony Faucci, unul din liderii mondiali ai acestei crize, a băgat bani, prin institutul pe care îl păstorește, ani de zile in institutul din Wuhan. E de notorietate. Bani au băgat și mega-companii care au divizii comerciale in zona cosmeticelor sau in branșa Big Pharma. Revenind, dacă exista un grup care a conspirat pentru obținerea acestui virus și pentru lansarea lui in lume, deci pentru atacarea unor mari colectivități umane, e clar că a pregătit și antidotul.

Așadar … unele din aceste vaccinuri ne pot fi vârâte pe gât tocmai de cei care au provocat criza și de lacheii lor din diverse tari, agenți de influență ai acestui grup criminal suprastatal. Mega afacere și in același timp un război cumplit împotriva a miliarde de oameni nevinovați , care sunt supuși unor abuzuri de proporții. Doar naivii sau propagandistii COVID își permit sa ignore aceasta perspectivă sau să o bagatelizeze intenționat, așa cum fac in România gurul momentului, Raed Arafat și acoliții din presă. La noi …agenții de influență reduc orice opinie pertinenta la marota “ăia care nu cred ca există virusul”. O fac special, pentru a banaliza, pentru a fixa in conștiința publica ideea că orice perspectivă diferită asupra actualei crize este neserioasă. Așa se întâmpla și cu spoturile guvernamentale idioate pe tema vaccinarii, care au inundat micul ecran. “Fii responsabil, vaccinează-te !”, ți se spune de zeci de ori pe zi.

Care e mesajul subliminal de aici ? Că toți cei care nu se vaccinează sunt iresponsabili ! O atitudine inadmisibilă, de o aroganță și o nesimțire fără margini ! Convinge-mă, explică-mi, raspunde la întrebări venite din surse obiective, nu de la agenții tai plătiți din presă. In loc să mă convingi, ma jignești din prima clipă, ba chiar, mă ameninți mai mult sau mai puțin direct, mai mult sau mai puțin voalat pe diverse canale că îmi voi pierde anumite drepturi sau libertăți dacă nu ma vaccinez ? Treaba asta nu arată bine deloc. Deloc.

Eu unul sunt pentru vaccinare, pentru progres, de partea științei in general, dar in acest caz lucrurile sunt dubioase rău. Aștept să văd o poziție rațională la nivelul puterii, fără excese propagandistice penibile, și cu informatii cât se poate de pertinente legate de vaccinurile de pe piața românească. O întrebare la final … Îmi explicați și mie de ce mulți medici, unii de foarte mare calitate, nu vor sa se vaccineze ? !”, a completat acesta.

Citeşte şi: Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla are coronavirus. Înaltul prelat se află în izolare la domiciliu


loading...