Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dezvăluiri picante din dormitor. „Ne dor oasele”

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dezvăluiri picante din dormitor. Ce fac cei doi de ceva timp.

10 apr. 2019, 07:08
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dezvăluiri picante din dormitor. „Ne dor oasele”

„Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară!”, este statusul prin care Mădălin Ionescu a reuşit, acum ceva timp, să arate exact chintesenţa sentimentelor profunde pe care le nutreşte pentru soţia lui, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Cristina Şişcanu, sexy în costum de baie. „Eşti mamă, astfel de poze nu îşi au rostul”

Cei doi sunt împreună de mai bine de nouă ani şi au făcut multe sacrificii în numele iubirii lor. O perioadă au fost blamaţi, criticaţi şi chiar ostracizaţi, dar modul în care au luptat cu toate resursele pentru dragostea lor le-a adus până la urmă respectul şi aprecierea tuturor.

Astăzi, protagoniştii noştri sunt foarte fericiţi alături de fetiţa lor, Petra şi de copiii lui Mădălin din prima căsnicie. Totuşi, frumoasa jurnalistă a recunoscut, în emisiunea ei, Cristina Şişcanu Show, că după naşterea fetiţei l-a neglijat o bună perioadă pe soţul ei.

Mai mult decât atât, timp de un an şi jumătate, Mădălin şi Cristina nu au dormit în acelaşi pat.

„Când a apărut Petra, mi-am dat seama că-l neglijez pe Mădălin. E adevărat că noi am trăit cu copii, cu Ştefania şi Filip, încă de la începutul relaţei. Am făcut totul în funcţie de ei, nici nu aveam cu altfel. Ei bine, deşi aveam antrenament, cu un bebeluş este altceva. I-am acordat Petrei toată atenţia mea şi recunosc că l-am neglijat pe soţul meu. Eu, timp de un an şi jumătate, am dormit cu Petra, iar Mădălin a stat în altă cameră, iar acum dormim toţi trei pe canapea şi ne dor oasele, că nu mai avem loc în dormitor până nu renovăm. Am găsit o soluţie de compromis”, a declarat frumoasa Cristina Şişcanu.