Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună. Se anunţă un nou divorţ în showbiz? „Să știți ce vă așteaptă”

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună de patru ani, de când a apărut pe lume fiica lor, Petra. În ultima vreme, au tot apărut zvonuri de divorţ, însă ei au negat vehement această ipoteză, chiar dacă, ca orice cuplu, mai întâmpină probleme.

03 nov. 2021, 18:38
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună. Se anunţă un nou divorţ în showbiz? „Să știți ce vă așteaptă”
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună. De când au devenit părinți, viața de cuplu a celor doi s-a schimbat radical. Micuţa Petra, care acum are patru ani, nu poate să doarmă fără mama ei.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu a făcut mărturisiri incredibile despre drama fiului său: „Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România”

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu mai dorm împreună

Recent, vedeta a postat un filmuleţ în care poartă un dialog cu fiica ei, care nu îi dă voie să doarmă cu soţul ei, Mădălin Ionescu.

Petra, mă culc cu tati?‘, a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fetița ei.

FIGA (înseamnă „ciuciu’ din rusă), nu îți dau voie!‘, a răspuns Petra.

Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă! ??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă ???‘, a scris Cristina Șișcanu.

Se anunţă un nou divorţ în showbiz?

Legat de zvonurile că Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu ar fi la un pas de divorţ, cei doi soţi neagă că ar avea probleme atât de mari, care să ducă la despărţire,

Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul, nu există așa ceva. Râdem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate”, a spus vedeta.

Prezentatorul a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia pe care o are cu Cristina Șișcanu. Deși se înțeleg foarte bine, la fel ca în fiecare relație, au întâmpinat și ei unele divergențe.

Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci.

Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor’, a spus Mădălin Ionescu.