Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au recăsătorit. Cum a fost cerută de soţie IMAGINI de la marele eveniment

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au recăsătorit astăzi. Cei doi şi-au reînnoit jurămintele la șapte ani de la nuntă, după ce un eveniment nefericit le-a întunecat viața. De curand hoții le-au spart casa și le-au furat verighetele și inelul de logodnă. După această întâmplare, frumoasa pereche a hotărât să depună un nou juramânt în fața lui Dumnezeu și să își sfințescă noile verghete.

24 aug. 2018, 12:32
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au recăsătorit. Cum a fost cerută de soţie IMAGINI de la marele eveniment

Realizatorul tv Madalin Ionescu si Cristina Siscanu Ionescu s-au bucurat doar trei ani de simbolul iubirii lor. Hotii le-au calcat vila, lăsând în urma lor un adevărat dezastru și o pagubă însemnată. Bunuri in valoare de 7.500 euro le-au fost furate, printre care si verighetele si inelul de logodna al Cristinei, pentru care Madalin a cerut-o de mai multe ori.

„Prima oară m-a cerut chiar în prima lună de relație. Mi-a zis că vrea să fie toată viața alături de mine și m-a întrebat dacă îmi doresc același lucru. Însă a fost și o cerere oficială. S-a întâmplat în dormitor, eu ieșisem din baie, n-aveam nicio haină pe mine, m-am și speriat, Mădălin era la fel în niște haine de casă, era cu un coș imens de flori albe, s-a pus în genunchi, mi-a dat un inel pe care nu-l mai am pentru că mi l-au furat hoții când ne-au spart casa. Și mi-a zis clasica întrebare, vrei să fii soția mea, am zis da”, îşi aminteşte Cristina Şişcanu. 

Hoții au fost prinși, pagubele au rămas. Mădălin și Cristina nu și-au recuperat nici acum bunurile și s-au decis să-și reînnoiască jurămintele în fața altarului. Vineri, au mers din nou la biserică, cu noile verighete, iar Mădălin a cerut-o de soție pentru a treia oară.

Cei doi miri și-au comandat verighete din aur alb și aur roz, iar verigheta Cristinei este bătută în diamante. Prețul celor două bijuterii sare de opt mii de lei, la care se mai adaugă și inelul de logodnă, tot cu diamant, în valoare de 10 mii lei.

După slujba de la biserică, mirii vor petrece alături de prieteni și rude la un restaurant. În cei opt ani de iubire, Mădălin și Cristina au fost nedespărțiți și nici nu se văd vreodată unul fără celălalt.

Citeşte şi Cristina Şişcanu a cedat: „Am plâns de durere”