Mădălin Ionescu şi Dan Capatos se RĂZBOIESC în instanţă. Ce au de împărţit

Mădălin Ionescu şi Dan Capatos îşi caută dreptatea în instanţă. Scandalul a pornit de la Oana Zăvoranu, pe care ambii realizatori au avut-o invitată în platou.

21 aug. 2015, 16:35
Mădălin Ionescu şi Dan Capatos se RĂZBOIESC în instanţă. Ce au de împărţit

Mădălin Ionescu, prezentatorul WowBiz, și postul Kanal D au intentat un nou proces împotriva lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii concurente de la Antena 1. Procesul a fost demarat la începului lunii august și are ca obiect „pretenții daune morale”.

Dacă în primul proces Mădălin Ionescu a chemat în judecată Antena 1 și pe Dan Capatos, în noul proces mai apare un pârât. Este vorba de Oana Zăvoranu, pe cara Mădălin Ionescu și Kanal D au reclamat-o în instanță pentru declarațiile făcute la adresa lor, scrie click.ro.

„WowBiz” a avut în această primăvară câteva materiale cu Oana Zăvoranu și mama acesteia, Mărioara. După decesul Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu a vândut drepturile de difuzare a înmormântării mamei sale către posturile Intact și a avut apariții la canalele Antena Stars și Antena 1.

În acea perioadă, Dan Capatos a făcut în timpul mai multor emisiuni afirmații legate de Mădălin Ionescu și „WowBiz”, pe care aceștia din urmă le-au considerat defăimătoare și l-au chemat în judecată.

La începutul lunii august, într-un alt proces, Mădălin Ionescu și Dogan Media au intentat un proces Antenei 1 și lui Dan Capatos, având drept obiect „acțiune în răspundere delictuală”.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Capatos și Antena 1 sunt chemați în judecată, în acel prim proces, pentru denigrare, pentru că, în mai multe ediții, Capatos a făcut o serie de afirmații legate de concurentul de pe Kanal D, Mădălin Ionescu, căruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuză o campanie de denigrare a emisiunii „WowBiz” și a prezentatorului Mădălin Ionescu.