Mădălin Voicu a divorţat şi are o nouă iubită. Ce s-a întâmplat cu copiii politicianului

Mădălin Voicu a pus capăt căsniciei cu mama copiilor lui, Carmen Olteanu, după numai doi ani de mariaj. Politicianul nu a pierdut timpul şi deja şi-a găsit o nouă iubită.

25 oct. 2017, 09:00
Mădălin Voicu a divorţat şi are o nouă iubită. Ce s-a întâmplat cu copiii politicianului

Mădălin Voicu şi Carmen Olteanu şi-au spus „Pa-Pa” după numai doi ani de căsnicie, scrie cancan.ro. Politicianul a mărturisit după divorţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie care-l iubeşte.

Citeşte şi Dosarul de corupţie în care sunt judecaţi Mădălin Voicu, Nicolae Păun şi Gelu Diaconu, restituit Parchetului

„M-am despărţit de Carmen. Copiii îi văd o dată, de două ori pe săptămână în funcţie de program. Trăiesc cu o femeie care mă iubeşte şi care mă înţelege. În timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp se vor vindeca şi atunci viaţa merge înainte… Nu e vorba despre acuze, ci despre lucruri pe care ţi le asumi”, a spus Mădălin Voicu.

Citeşte şi Mircea Duşa şi Mădălin Voicu, numiţi secretari de stat în MApN şi Ministerul Culturii

Mădălin Voicu a povestit picanterii din viaţa lui: „Am venit într-o zi cu o domnişoară, când ei erau plecaţi, şi am intrat la ei în dormitor. Domnişoara s-a dus la baie, doar că ei venind, eu m-am mutat la mine în cameră, care este în cealaltă aripă a casei. Tata stătea în pat, mama se plimba prin casă, când a văzut-o pe domnişoara goală prin casă şi i-a zis: „Da’ cu dumneavoastră ce e aici?”.


loading...