Mădălin Voicu şi-a dat fosta nevastă în judecată, de Sărbători

Unii împachetează sarmale de Sărbători, alţii fac drumuri la judecătorie. Aşa a procedat Mădălin Voicu, politicianul fiind scos din sărite de discuţiile pe care le tot are cu fosta soţie, din cauza celor doi copii ai lor. Enervat că nu poate să-i vadă când doreşte, Voicu i-a intentat proces fostei neveste, la Judecătoria Sectorului 1. Pe 29 decembrie, cu trei zile înainte de Revelion.

04 ian. 2018, 10:18

Divorţul dintre Mădălin Voicu (65 de ani) şi Carmen Olteanu (37 de ani), consemnat în vara lui 2017, părea liniştit şi amiabil, scrie click.ro. Cei doi soţi s-au separat la notar, după o relaţie de 17 ani, dintre care doi de mariaj, şi stabiliseră şi detaliile legate de cei doi minori ai lor, Ştefan (8 ani) şi Ion (6 ani).

Citeşte şi Mădălin Voicu a divorţat şi are o nouă iubită. Ce s-a întâmplat cu copiii politicianului

„Am divorţat, dar nu vreau să fac mare tam-tam cu chestia asta. Sunt în regulă, sunt foarte bine, îmi duc viaţa liniştit. Chiar dacă am divorţat, nu există o restricţie în privinţa programului. De fapt, nici nu se poate pune problema de program, căci eu îmi văd copiii ca şi înainte. Asta e o chestiune de bună înţelegere”, declara Mădălin Voicu pentru Click!, în luna octombrie, când a ieşit la lumină ştirea divorţului. Ei bine, iată că înţelegerea n-a durat prea mult, căci în prag de Revelion, Mădălin Voicu, acum secretar de stat la Ministerul Culturii, a dat cu subsemnatul la Judecătoria Sectorului 1, unde a deschis proces pe numele fostei neveste, motivul fiind stabilirea programului de vizitare a celor doi minori.

„La notar am stabilit chestiuni sumare, în sensul că ne înţelegem cum şi când ne împărţim statul cu copiii, dar eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile şi nu când doreşte ea, mai ales că ei stau la ea, şi nu la mine, deşi avem custodie comună. Divergenţele apar când mă obligă să-i iau când doreşte ea şi nu pot eu”, a declarat ieri, pentru Click!, celebrul dirijor şi violonist.

Citeşte şi Dosarul de corupţie în care sunt judecaţi Mădălin Voicu, Nicolae Păun şi Gelu Diaconu, restituit Parchetului

Mădălin Voicu a mai precizat că zilele acestea se bucură de prezenţa băieţilor, pentru că mama lor nu se află acasă. „Băieţii sunt la mine din 28 decembrie şi vor sta până pe 8 ianuarie. Mama lor este în vacanţă”, ne-a mai spus Voicu. Politicianul trebuie să se înarmeze cu multă răbdare după acest demers, căci procesele care implică minori sunt lungi şi anevoioase. În showbiz sunt o mulţime de exemple, dintre care amintim doar cazurile cuplurilor Adriana Bahmuţeanu-Silviu Prigoană, Iulia şi Mihai Albu, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor etc. În toate cazurile, procesele au durat cel puţin doi ani. În tot acest război, Mădălin Voicu are sprijinul actualei iubite, cu care şi-a refăcut viaţa după divorţ, dar şi sprijinul necondiţionat al celorlalţi copii: Ioana, Tudor şi Mădălin Voicu Junior, pe care îi are din căsnicia cu Adriana.


loading...