Mădălina Dobrovolschi, infectată cu Covid-19: „Am simțit că e ceva în neregulă cu mine”

Mădălina Dobrovolschi a fost infectată cu Covid-19. Fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis spune că a avut o formă ușoară: ”s-a simțit ca o altă răceală sau gripă- stare febrilă deși nu aveam febră, oboseală permanentă, dureri musculare, tuse...și un soi de presiune psihică”.

27 ian. 2021, 22:04
Mădălina Dobrovolschi, infectată cu Covid-19: „Am simțit că e ceva în neregulă cu mine”
Mădălina Dobrovolschi, infectată cu Covid-19

Mădălina Dobrovolschi, infectată cu Covid-19. ”Am avut și eu Covid. Au trecut ceva săptămâni de atunci. Alegerea mea a fost să trec discret prin acea perioadă…Am adunat însă câteva gânduri pe care aș vrea să le împărtășesc. Deși am avut o formă ușoară, vă pot spune clar că nu s-a simțit ca o altă răceală sau gripă- stare febrilă deși nu aveam febră, oboseală permanentă, dureri musculare, tuse…și un soi de presiune psihică pentru că nu prea știi ce urmează.

Cam în a treia zi mi-am pierdut gustul și mirosul, dar puteam să simt gusturile “de bază”, cele foarte puternice- sărat, dulce, amar…Sentimentul general era că mă aflam sub o cupolă de sticlă și apăsătoare dar și izolatoare de percepțiile normale.

Ce vreau să vă spun? Când am simțit că e ceva în neregulă cu mine, am sunat un MEDIC. Nu un tâmplar, nu un instalator. Am urmat un tratament cu…medicamente, nu am fiert nicio buruiană prescrisă de un vraci online.

Citeşte şi: Mădălina Drobrovolschi, dată afară de Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”

Mădălina Dobrovolschi, infectată cu Covid-19

Mi-am făcut analize de sânge, teste la plămâni într-un centru medical de suport covid…nu mi-am făcut astrograma să aflu dacă voi trece cu bine prin boală! Acum am un nivel bun de anticorpi, port în continuare mască, respect tot ce recomandă specialiștii și aștept să îmi vină rândul la vaccinare.

Nu credeți că am fi cu toții mai bine dacă i-am lăsa pe medici să fie medici și să ne facă sănătoși, pe avocați să fie avocați, pe preoți să fie preoți și în general, fiecare să își aibă rolul în societate în funcție de specializarea sa?

Pandemia asta a calificat atâția “medici de tastatură” care și-au luat diploma pe facebook sau pe alte rețele de socializare. Și vom rămâne mult timp blocați în pandemie dacă vom continua să ne luăm rețetele de oriunde altundeva decât de la medic…”, a precizat Mădălina Dobrovolschi.


loading...
Partenerii noștri