Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, a demisionat. Ce salariu avea la Cotroceni

Mădălina Dobrovolschi a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, transmite România TV.

19 dec. 2019, 11:13
Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, a demisionat. Ce salariu avea la Cotroceni

Mădălina Dobrovolschi a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, după ce a deținut poziția timp de 3 ani.

„Am demisionat. Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care ii multumesc domnului presedinte. Ii multumesc pentru incredere, sustinere si ocazia de a invata mai mult! Este momentul sa ma pregatesc pentru noi proiecte”, a scris Mădălina Dobrovolschi pe Facebook.

Mădălina Dobrovolschi a fost numită purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis în august 2016.

Mădălina Dobrovolschi a fost numită purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis în august 2016, anterior fiind junalist la TVR, B1 Tv și Antena 3. În anul 2014, a moderat, la postul B1TV, confruntarea electorală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Ce avere deţine Mădălina Dobrovolschi

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis a încasat un salariu de peste 5.600 de lei lunar anul trecut, iar soţul a completat veniturile familiei cu peste 20.000 de lei lunar, conform celei mai recente declaraţii de avere. Cei doi deţin din 2018 o casă de locuit, iar anul acesta au încasat 75.000 de euro din vânzarea unui apartament.

Cum se prezenta purtătorul de cuvânt al preşedintelui

„Mădălina Dobrovolschi (n. 1984) este absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, Universitatea „Spiru Haret” București.

Și-a început activitatea profesională în mass-media, activând ca reporter și prezentator de știri, pentru instituții media locale. Are o experiență de peste 10 ani în mass-media națională, lucrând atât în radio, cât și în televiziune.

De-a lungul carierei a parcurs o serie de etape profesionale, de la reporter specializat pe teme de politica internă, la prezentator de știri, moderator și realizator de talk show politic.

Este autorul volumului de analiza politică „Înfruntarea finală” (Editura Tritonic, 2015) și a publicat de-a lungul anilor poezie și dramaturgie în publicații de profil.

Mădălina Dobrovolschi a fost numită Consilier de stat, având calitatea de Purtător de cuvânt al Președintelui României, la data de 1 septembrie 2016″, se arată în descrierea de pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.