Mădălina Ghenea a vorbit despre căsătoria cu Butler. Vezi ce a declarat modelul

Modelul Mădălina Ghenea a mărturisit că nu consideră necesară o căsătorie atât de curând cu Gerard Butler, însă ar vrea să aibă copii cât mai curând cu celebrul actor.

26 apr. 2013, 11:13
Mădălina Ghenea a vorbit despre căsătoria cu Butler. Vezi ce a declarat modelul

Românca în vârstă de 24 de ani a spus că speră că actorul de origine scoţiană „nu se va schimba”, dar că, în timp ce a recunoscut că într-adevăr îşi doreşte copii, căsătoria nu este o prioritate, scrie Mediafax care citează Daily Mail.

Este un tip minunat care ştie cum să facă orice şi sper că nu se va schimba în niciun fel„, a adăugat Mădălina despre cel pe care îl consideră „prima ei dragoste„.

Mădălina, care îşi promovează în prezent noul film „Razza Bastarda”, a vorbit despre viaţa ei personală la un talk show italian, unde a recunoscut că este pregătită să aibă copii „chiar acum”, explicând: „Dintotdeauna am vrut o familie, cu mulţi copii şi animale„.

În aceeaşi emisiune a spus că nu consideră o necesitate căsătoria cu Butler: „Pentru mine este poate prea devreme în acest moment„.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, care a jucat alături de Mădălina într-o reclamă, a povestit că nici măcar nu s-a atins de ea la prima lor întâlnire, în New York, dar că trei zile mai târziu a urmărit-o în Milano.

De atunci, Mădălina şi Gerard sunt împreună de aproximativ un an, apărând în ipostaze de îndrăgostiţi de fiecare dată când sunt surprinşi de paparazzi.

În ultima parte a anului trecut, Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, din nou PROVOCATOARE. Iubita lui Gerard Butler dansează LASCIV la bară VIDEO


loading...