Mădălina Ghenea, apariţie de vis pe covorul roşu. Frumoasa româncă şi-a promovat cel mai recent film VIDEO

Mădălina Ghenea, apariţie de vis pe covorul roşu. Frumoasa româncă şi-a promovat cel mai recent film, "Youth", la Londra unde se desfăşoară cea de-a 59-a ediţie a BFI London Film Festival. La sosire, ea a vorbit despre proiect şi despre numele celebre cu care a lucrat.

17 oct. 2015, 06:42
Mădălina Ghenea, apariţie de vis pe covorul roşu. Frumoasa româncă şi-a promovat cel mai recent film VIDEO

Mădălina a reuşit să capteze toate privirile, într-o rochie neagră cu buline albe, lungă, la care a asortat numai o pereche de cercei. Ţinuta clasică i-a dat un aer chic şi sofisticat în acelaşi timp. Superba olteancă s-a aflat din nou într-o companie selectă, alături de ea aflându-se colegii săi din distribuţia lungmetrajului: Harvey Keitel, Rachel Weisz şi Michael Caine, potrivit România TV.

Citeşte şi RELAŢIE BOMBĂ! Cristiano Ronaldo s-a cuplat cu Mădălina Ghenea FOTO

 

În primul rând nu îmi vine să cred că sunt aici în seara asta, nu îmi vine să cred că fac parte din acest proiect şi că am avut ocazia să lucrez cu asemenea actori emblematici” a declarat actriţa.

În film, frumoasa româncă are o apariţie scurtă, dar memorabilă, în chip de Miss Univers, care le suceşte minţile protagoniştilor, aflaţi la vârsta a treia. Mădălina a mărturisit că nu i-a fost uşor să renunţe la haine pe platoul de filmare, o premieră pentru ea. Dar, că şi-a făcut curaj, gândindu-se că, la urma urmei, este o actriţă.