MĂDĂLINA GHENEA ar fi gravidă. Detaliul care a dat-o de gol pe actriţă

În ultima perioadă, tot mai multe personaje ale show-biz-ului autohton par să împărtăşească cu fanii vestea cea mare că vor deveni părinţi. Ultima care pare să fi făcut un anunţ similar este frumoasa actriţă româncă Mădălina Ghenea, care aproape s-a dat de gol.

25 mai 2016, 09:27

Mai exact, fiind într-o perioadă în care pare să se mai fi liniştit după tumultoasa despărţire de designerul cu origini germane Philipp Plein, Mădălina Ghenea le-a împărtăşit fanilor o fotografie, pe care a postat-o pe o reţea socială, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, apariţie de CINCI STELE la Festivalul de Film de la Cannes FOTO

Însă, chit că în imaginea pe care manechinul a postat-o pe Instagram voia să ilustreze doar faptul că o pisică a privit-o câtă vreme a făcut o vizită la medic, internauţii par să fi observat ceva mai mult. Asta pentru că imediat după ce fotografia a fost postată, au apărut şi semne de întrebare cu privire la un mic detaliu care se observă în imagine: un rezultat de la ecograf.

Citeşte şi PHILIPP PLEIN a jignit-o pe MĂDĂLINA GHENEA pe Facebook, după ce a postat o poză dezbrăcată FOTO

„Acela e un ecograf?”, „Ce ţi-e şi cu pisica neagră, începe să aducă copii oare?” sau „Se vede o ecografie în postare. Pisica neagră e curioasă, probabil îţi va aduce o veste în viitor”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Mădălina Ghenea le-a primit din partea fanilor, pe Instagram. Totuşi, fosta iubită a lui Philipp Plein a ţinut să îi asigure pe fanii săi că nu va deveni mămică în viitorul şi nu este însărcinată.