Mădălina Ghenea confirmă că a fost înşelată, primele declaraţii: Ştiu ca lucrurile se vor repara

Mădălina Ghenea, prima apariţie după despărţirea de Matei Stratan. Fotomodelul a declarat că speră că toate lucrurile se vor rezolva între ei, deşi ea a plecat din casa milionarului. Pe de altă parte, în presa mondenă se vorbeşte despre faptul că cei doi negociază programul de vizitare pentru cea mică.

22 nov. 2017, 09:06
Mădălina Ghenea confirmă că a fost înşelată, primele declaraţii: Ştiu ca lucrurile se vor repara

Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de Matei Stratan.

„Nu sunt dezamăgită. Ştiu ca lucrurile se vor repara. De fiecare data vad si partea pozitiva, trebuie sa existe. Nu m-a dezamagit, e foarte greu sa o dezamăgeşti pe Madalina”, a spus Mădălina Ghenea pentru antena3.ro.

Potrivit Wowbiz.ro, surse apropiate cuplului susţin că între Mădălina şi Matei s-a produs o ruptură definitivă.

„Ei sunt separaţi de mai bine de o săptămână. Mădălina a plecat de acasă în urma unei dispute verbale mai aprinse cu Matei (…) Matei este trist şi nu ştie ce să mai facă pentru a o convinge pe Mădălina să revină la sentimente mai bune. Pur si simplu, pare terminat si nimeni nu a reuşit să îl scoată din această stare” au povestit apropiaţii pentru WOWBIZ.RO.

Mai mult, în presa mondenă se vorbeşte despre faptul că Mădălina şi Matei negociază termenii în care tatăl îşi poate vedea fetiţa.

În primele luni de relaţie, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan păreau cel mai fericit cuplu şi au devenit părinţi în scurt timp. Dar după ce s-au stabilit în România, se pare că relaţia lor a început să se deterioreze.

După ce s-a vehiculat că Stratan ar fi agresat-o fizic pe Ghenea în plină stradă, frumoasa actriţă a făcut publică o poză pe care era scris în limba engleză mesajul: „Nu doar că m-ai înşelat pe mine, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”.