Mădălina Ghenea a întârziat trei ore la nunta fratelui său VIDEO

Mădălina Ghenea este o adevărată divă. Nu doar pe podium sau pe platourile de filmare, ci şi în familie. Fratele frumoasei actriţe a fost nevoit să amâne nunta pentru că sora lui a întârziat. Aşa că mirii, primarul şi zecile de invitaţi au aşteptat trei ore în plus până când Mădălina şi-a făcut apariţia, iar spre dezamăgirea tuturor, aceasta a venit fără iubitul ei, celebrul Gerard Butler.

16 aug. 2013, 05:53
Mădălina Ghenea a întârziat trei ore la nunta fratelui său VIDEO

Mădălina Ghenea a venit la cununia fratelui său singură. Vizibil emoţionată, frumoasa româncă a explicat de ce nu a participat la eveniment şi iubitul ei, Gerard Butler.

„Cu siguranţă ar fi devenit un eveniment dedicat lui şi nu fratelui meu şi vrem sa ne bucurăm de acesta în sânul familiei„, a declarat Mădălina Ghenea, care a explicat că Butler nu a putut fi prezent „şi din alte motive, profesionale„.

Ceremonia a emoţionat-o pe Mădălina, care i-a urat fratelui său multă fericire.

„Sper numai clipe frumoase, multă fericire şi sper să fie şi un nepoţel cât de curând. Sunt foarte emoţionată”, a mai spus modelul.

Deşi Ghenea a întârziat la eveniment mai bine de 3 ore pentru că a ajuns în ţară mai târziu, primarul din Slatina nu s-a supărat. Încântat de asemenea vizită, edilul speră ca într-o zi să-l cunune şi pe celebrul actor Gerard Butler.

Petrecerea de nuntă va avea loc sâmbătă, la Slatina. Atunci este aşteptat şi actorul Gerard Butler, iubitul Mădălinei.