Mădălina Ghenea îl ţine sub papuc pe GLADIATORUL ei. Vezi declaraţia lui Butler după împăcare

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler sunt din nou împreună după ce au fost despărţiţi o scurtă perioadă. Faimosul actor scoţian a declarat într-un interviu acordat cotidianului Daily Record că îşi doreşte stabilitate. El a spus că s-a distrat destul, dar nu mai este omul care trebuia sa fie.

08 iul. 2013, 05:51

Mădălina Ghenea l-a cuminţit pe Gerard Butler! Faimosul actor scoţian a declarat într-un interviu acordat cotidianului Daily Record că îşi doreşte stabilitate. Motiv pentru care presa britanică speculează că frumoasa româncă a reuşit să-l facă pe Butler să renunţe la imaginea de cuceritor.

Citeşte şi Mama lui Gerard Butler insistă ca acesta să o ceară de nevastă pe Mădălina Ghenea

După un interviu acordat de Gerard Butler, presa britanică scrie că frumoasa româncă Mădălina Ghenea l-a convins pe celebrul actor să se cuminţească şi să renunţe la relaţiile pasagere. Mai mult, Gerard a recunoscut că îşi doreşte foarte mult o familie şi că îi este foarte greu pentru că nu apucă să petreacă destul timp cu nepoţii săi.

Citeşte şi Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, mai îndrăgostiţi ca niciodată pe străzile Romei

M-am distrat, crede-mă, dar nu mai sunt omul care obişnuiam să fiu – şi nici nu mai sunt capabil de aşa ceva. Vreau să am o familie într-o zi. Familia e totul pentru mine. Am un frate şi o soră, ambii sunt căsătoriţi. Am patru nepoate. Sunt foarte apropiat de familia mea. E greu, călătoresc mult aşa că nu apuc să îi văd cât mi-aş dori, dar sunt viaţa mea„, a declarat Butler.