Mădălina Ghenea, la hotel cu un sex simbol italian. Pe cine a pus mâna olteanca noastră

Nu trece săptămână fără să avem vreo veste de la olteanca fierbinte, care a reuşit în cetatea filmului de peste hotare. După flirtul de la Cannes cu pilotul Lewis Hamilton, acum Mădălina Ghenea a fost surprinsă ieşind din hotel cu actorul italian Giulio Berruti.

15 iun. 2015, 07:54

Fermecătoarea actriţă, originară din Slatina, este din nou în atenţia presei internaţionale datorită relaţiilor ei amoroase, scrie click.ro. De această dată, sexoasa româncă a fost surprinsă recent de fotografii revistei „Novella 2000” cu un seducător actor în vârstă de 30 de ani.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, vizită surpriză în România. Motivul pentru care s-a întors în ţară, direct de la Cannes FOTO

Mădălina Ghenea (26 de ani) a fost fotografiată la 7 dimineaţa, în timp ce ieşea dintr-un hotel de lux din Roma, alături de sex-simbolul cinematografiei italiene Giulio Berruti.

Reporterii revistei se întreabă ce căutau cei doi împreună la o oră atât de matinală, mai ales că ea nu are nici o relaţie oficială, iar el tocmai se despărţise de o altă colegă de breaslă. Cunoscuta devoratoare de bărbaţi celebri şi bogaţi a pus mâna pe un adevărat macho, Berruti fiind idolatrizat de milioane de femei din Italia, mai ales pentru rolurile din „Bon appetit” şi „La ragazza americana”.

Mădălina Ghenea şi-a petrecut sfârşitul de săptămână la Roma, în capitala Italiei, unde vineri a participat la decernarea premiilor cinematografice “David di Donatello”. Ea a fost fotografiată pe covorul roşu, dar iată că nu a scăpat nici de paparazzi, care au surprins-o la hotel cu noua ei cucerire.

Citeşte şi Top 5 ROMÂNCE care s-au cuplat cu străini celebri FOTO

Fermecătoarea Mădălina Ghenea nu a dus niciodată lipsă de admiratori celebri. După ce a fost surprinsă de fotografi cu Leonardo DiCaprio (40 de ani), a avut o relaţie cu Gerard Butler (45 de ani), o alta cu actorul irlandez Michael Fassbender (38 de ani), iar de curând a luat masa cu pilotul de formula 1 Lewis Hamilton (30 de ani).