Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova? „E superbă şi am ce să văd”

Mădălina Ghenea este motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova? Omul de afaceri a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre zvonul care a circulat în ultimele zile şi a catalogat-o drept „o femeie superbă”.

19 apr. 2021, 18:08
Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova? „E superbă şi am ce să văd”
Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova

Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova? Afaceristul a recunoscut că a apreciat multe dintre pozele actriţei, deoarece este o femeie frumoasă şi are ce vedea.

Da, corect. Şi că o urmăresc pe ea şi că Mădălina nu mă urmăreşte. Păi şi ce dacă? Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt.”, a spus Alex Bodi.

Citeşte şi: Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Mesajul rusoaicei: „Mi-a ruinat planurile”

Mădălina Ghenea, motivul despărţirii dintre Alex Bodi şi Daria Radionova?

Alex Bodi a mai declarat că motivul real pentru care s-a despărţit de moldoveancă nu are legătură cu Mădălina Ghenea, ci a constat în alți factori.

Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. (…)

Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. (…) I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe.

Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc.”, a mai spus Alex Bodi pentru Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri