Mădălina Ghenea o să explodeze! Adelina Pestriţu vrea să facă SEX cu Gerard Butler

Nici nu s-a despărţit bine de Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-a ales cu o nouă admiratoare celebră din Romania. Adelina Pestritu a recunoscut că ar face sex pe platourile de filmare cu marele actor.

13 ian. 2014, 20:51
Mădălina Ghenea o să explodeze! Adelina Pestriţu vrea să facă SEX cu Gerard Butler

Întrebată dacă ar filma o scenă de sex cu renumitul actor din „300: Eroii de la Termopile”, Adelina Pestriţu a răspuns categoric: „Desigur, dacă nu implică nuditate sexuală”.

La doar câteva zile după ce Mădălina Ghenea a confirmat pe reţeaua de socializare Facebook că povestea ei de dragoste cu actorul scoţian Gerard Butler s-a sfârşit în urmă cu şapte luni, presa de peste Ocean dezvăluie motivul, citând surse din anturajul cuplului.

Publicaţia InTouch susţine că relaţia dintre starul din filmul „300”, Gerard Butler, şi frumoasa româncă Mădălina Ghenea s-a terminat pentru că actorul nu a vrut să o ia pe Mădălina de soţie.

S-au despărţit pentru că românca a vrut să ducă relaţia la alt nivel, iar Gerard nu a fost de acord„, a declarat sursa pentru o publicaţie din Statele Unite ale Americii.

Frumoasa româncă a recunoscut în urmă cu câteva zile pentru prima dată că nu mai are o relaţie cu Gerard Butler. „Sunt şapte luni de când ne-am despărţit. Am rămas prieteni buni„, a scris Mădălina Ghenea pe contul său de Facebook.

Mădălina Ghenea, alături de un bărbat misterios pe Facebook. Ce spune vedeta de Gerard Butler