Mădălina Ghenea, primele declaraţii după ce a devenit mamă

Mădălina Ghenea este în culmea fericirii după ce seara trecută a devenit, în mare secret, mămică! "Trăiesc o minune! Am plâns de fericire!", ar fi mărturisit vedeta pentru Spynews. Tabloidele scriu că celebrul manechin a născut prin cezariană, deşi iniţial aceasta ar fi vrut să nască natural. Apropiaţii Mădălinei mărturisesc însă că vedeta nu a vrut să meargă la spital decât în ultimul moment.

05 apr. 2017, 06:37
Mădălina Ghenea, primele declaraţii după ce a devenit mamă

Fericire mare în familia Mădălinei Ghenea şi a iubitului ei, Matei Stratan. Frumoasa actriţă a născut marţi seara, iar fericitul moment s-a produs în foarte mare secret. Deşi trebuia să nască natural, după un travaliu de 10 ore, actriţa a adus-o pe lume pe fetiţa ei prin cezariană.

„Trăiesc o minune. Am plâns de fericire! A fost greu. Un travaliu foarte dificil. Nu exista altă variantă decât cezariana. Mă simt atât de fericită că suntem 3. Este foarte cuminte și minunată!”, a declarat Mădălina Ghenea pentru Spynews.

Apropiaţii spun însă că naşterea nu a fost deloc una uşoară.

„Mădălina a stat toată ziua în travaliu, chiar mai bine de 11 ore! Cu toate acestea, nu a dorit să meargă la clinică decât în momentul în care a simţit că o să vină copilul pe lume. (…) Vedeta o născut o minunăţie de fată, de care este foarte mândră”, au povestit apropiaţi ai Mădălinei Ghenea, potrivit wowbiz.ro.

Mădălina Ghenea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, asta după ce fotomodelul şi-a găsit fericirea alături de milionarul român Matei Stratan. După câteva luni de relaţie, cei doi s-ar fi logodit şi au decis să se stabilească în Italia, într-una din vilele de lux ale familiei afaceristului.