Mădălina Ghenea, scrisoarea emoţionantă pentru fiica sa. „Sper să-ţi aminteşti mereu cine eşti, iar dacă uiţi…”

Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru fiica sa, la câteva zile după scandalul cu tatăl fetiţei, milionarul Matei Stratan.

20 oct. 2017, 15:07
Mădălina Ghenea, scrisoarea emoţionantă pentru fiica sa. „Sper să-ţi aminteşti mereu cine eşti, iar dacă uiţi…”

Mădălina Ghenea i-a dedicat fiicei sale o scrisoare emoționantă.

„Sper că te îndrăgostești cu viața, în sine. Sper că vei călători prin întreaga lume, vei sta într-o cafenea și vei vorbi cu un străin. Sper că vei merge la muzee, spectacole și să vezi filme străine și independente. Sper că vei culege flori și vei citi cărți, vei privi apusul și stelele și vei realiza că viața este mult mai importantă decât un simplu mesaj de la persoana pe care o placi. Nu-ți vei mai aminti de acel băiat.

Mădălina Ghenea rupe tăcerea şi vorbeşte despre violenţă. Vezi ce spune despre tatăl copilului ei

Sper că vei avea cei mai tari prieteni și cele mai frumoase amintiri, fie că sunt bune sau rele. Sper că vei face fotografii și vei țipa de fericire și vei cânta melodiile tale preferate pe ringul de dans. Sper că vei sări într-un lac, o piscină, râu sau ocean și nu-ți vei face niciodată griji pentru cum îți stă părul. Sper că vei râde până te va durea burta, stomacul și îți vor curge lacrimi de la râs și bucurie. Sper că vei sta într-un lan și vei privi stelele alături de persoana pe care o iubești, dar care te iubește și pe tine, la rândul său. Să te iubească din toată inima.

Sper că vei cunoaște diferența dintre spectator și cel care se ridică în picioare și ia parte la acțiune. Să știi că dacă privești altfel, poate fi egalat cu o greșeală. Sper că, în loc să te gândești la schimbări, tu să fii schimbarea de care lumea are nevoie. Sper că vei fi mereu blândă cu persoanele din jurul tău și excepțională cu tine însăți. Să știi că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face. Trebuie să știi că persoanele te vor părăsi, dar altele vor rămâne în viața ta. Sper că ești mândră de tine. Mai mult decât atât, sper că vei dansa de parcă nimeni nu te privește, vei cânta de parcă nimeni nu te aude și vei iubi de parcă n-ai fi niciodată rănită. Sper ca cea mai bună zi din trecut să-ți fie cea mai grea zi din viitor. Vreau să știi că mereu te voi proteja. Mereu vei fi iubită. Sper că nu te vei îndoi niciodată de tine.

Mădălina Ghenea, SCANDAL în public cu Matei Stratan. A fost bruscată pe stradă VIDEO

Sper să-ți amintești mereu cine ești, iar dacă uiți, ai o „bestie” care să-ți amintească. Sper că știi cum să-ți hrănești sufletul, atunci când trebuie și sper să ai încredere în tine mereu. Și, mai important de atât, sper că știi când să rămâi lângă cineva”, a scris Mădălina Ghenea.


loading...