Mădălina Ghenea se pregăteşte de botezul micuţei Charlotte

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan se pregătesc de botezul micuţei Charlotte. Chiar dacă cei doi nu reuşesc să cadă de acord asupra datei la care va fi creştinată fiica lor, se vehiculează că botezul va avea loc în aceeaşi zi cu nunta.

04 ian. 2018, 14:30
Mădălina Ghenea se pregăteşte de botezul micuţei Charlotte

Deşi s-au certat de multe ori în ultima perioadă, se pare că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au lăsat scandalurile deoparte şi se pregătesc de botezul micuţei Charlotte, scrie Click.

Mădălina Ghenea este dezamăgită de modul în care presa o percepe. Fotomodelul a povestit la un post TV că ar vrea să fie un exemplu pentru fiica ei care creşte şi o vede pe mama ei la televizor, judecată greşit. În ultima perioadă, Ghenea a trecut prin numeroase scandaluri cu iubitul ei, Matei Stratan, dar acum se pare că cei doi şi-au regăsit liniştea. Marea împăcare a avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

Relaţia Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan a avut numeroase suişuri şi coborâşuri. Totul a început când Mădălina a fost bruscată de iubitul ei în public.

După acel episod, a urmat împăcarea, dar fericirea nu a durat prea mult. Ghenea a aflat că tatăl fetiţei ei ar fi înşelat-o. Pentru fotomodel a urmat o perioadă grea, cu nopţi nedormite.

Potrivit Wowbiz.ro, surse apropiate cuplului susţineau la acea vreme că între Mădălina şi Matei s-a produs o ruptură definitivă. Mai mult, în presa mondenă se vorbea despre faptul că cei doi negociază termenii în care tatăl îşi poate vedea fetiţa.

Din nou împreună, Mădălina Ghnenea şi Matei Stratan par mai fericiţi ca niciodată. Se îmbrăţişează în public şi profită din plin de timpul petrecut unul lângă celălalt.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan îşi petrec timpul liber în locuri exotice. Presa scrie că cei doi ar fi avut o escapadă şi în Grecia, acolo unde tatăl lui Stratan deţine un yaht care a aparţinut familiei regale britanice.

Tatăl lui Matei, Dan Stratan, este unul dintre milionarii de vârf ai României care s-a îmbogăţit din afacerile cu statul, după cum a dezvăluit presa. Extrem de discret, mr. Cash, cum este poreclit, a fost mâna dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, imagini INCENDIARE de CRĂCIUN. Este mai sexy ca niciodată FOTO