Mădălina Ghenea, SENZUALĂ şi JUCĂUŞĂ în faţa camerei GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea a devenit cunoscută ca model, iar italienii au adoptat-o ca şi cum ar fi una de-a lor, românca reuşind să-i cucerească în special prin asemănarea sa cu îndrăgita Sophia Loren. Deşi se concentrează acum pe cariera sa în cinematografie, Mădălina a arătat în cadrul unei şedinţe foto că nu a uitat cum să flirteze cu camera.

17 apr. 2013, 14:30

Mădălina Ghenea şi colegii ei din filmul „Razzabastarda” se pregătesc de lansarea producţiei, care va apărea în cinematografele italiene începând cu data de 18 aprilie. Între timp, ei au participat la o şedinţă foto realizată într-un parc, iar frumoasa olteancă pare că a fermecat, pur şi simplu, camera foto.

Într-o rochiţă extrem de cuminte, Mădălina dovedeşte că sexy nu înseamnă neapărat să renunţi la haine, în ciuda faptului că nimeni nu s-ar fi supărat dacă olteanca fierbinte care i-a furat inima lui Butler ar fi pozat într-o ipostază mai „lejeră”, care să amintească de rolul de prostituată pe care îl joacă în Razzabastarda.

CITEŞTE ŞI: Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, ca doi îndrăgostiţi pe străzile Romei FOTO

Aflată în Italia de la vârsta de 14 ani, Mădălina şi-a început cariera ca model, apărând în mai multe spoturi publicitare, însă visul ei era să ajungă pe marele ecran, ceea ce s-a şi întâmplat, datorită talentului, dar şi fizicului său cu care a fermecat mulţi bărbaţi. Logodnica starului Gerard Butler joacă în Razzabastarda rolul Dorinei, o româncă şcolită şi sensibilă, care este obligată să se prostitueze de logodnicul ei, Dragoş.

CITEŞTE ŞI: Mădălina Ghenea, aproape să fie RĂPITĂ la Milano. Vezi cum a scăpat iubita lui Butler