Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au despărţit cu SCANDAL. Au părăsit România separat

Probleme mari în cuplul Mădălina Ghenea - Gerard Butler. Cei doi au părăsit România separat, după ce, chiar în mijlocul vacanţei de vis, s-au certat îngrozitor. Potrivit wowbiz.ro, ei au ţipat unul la altul chiar în pensiunea închiriată lângă Bran, apoi au plecat separat: Mădălina înapoi în Italia, iar actorul american s-a dus la Londra.

23 iul. 2013, 05:53
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au despărţit cu SCANDAL. Au părăsit România separat

Madalina Ghenea si Gerard Butler au petrecut noaptea de duminica spre luni in satul Fundatica, langa Bran, la o pensiune pe care actorul a inchiriat-o integral, ca sa nu fie deranjat de ochii curiosilor. Spre surpriza celor de la pensiune, care s-ar fi asteptat ca porumbeii sa coboare dimineata zambitori la micul dejun, prima care si-a facut aparitia a fost Madalina Ghenea. Suparata, cu ochii in lacrimi, a iesit din pensiune fara sa schimbe o vorba cu nimeni si s-a urcat intr-o masina care a demarat in tromba.

Surse de la fata locului au informat ca intre cei doi indragostiti a avut loc o discutie aprinsa. Cateva ore mai tarziu, Madalina era fotografiata la Aeroportul Henri Coanda, inainte sa se urce in avion si sa paraseasca Romania. Gerard Butelr a parasit pensiunea mai tarziu, dupa trei ore, posomorat, cu ochelarii la ochi si o geanta pe umar.