Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au LOGODIT

Actriţa Mădălina Ghenea i-a sucit cu adevărat minţile actorului Gerard Butler şi pare că în curând cei doi vor forma o familie cu acte în regulă. Potrivit revistei People, cei doi s-au logodit în mare secret şi îşi fac şi planuri de nuntă.

24 ian. 2013, 17:17
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au LOGODIT

Gerard Butler, unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood, este îndrăgostit iremediabil de Mădălina Ghenea. Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca amorul lor să fie doar un foc de paie, cei doi au lăsat lumea să bârfească şi şi-au văzut de relaţie în linişte. Tot în linişte au decis să se şi logodească, după cum scrie revista People, care aduce ca argument şi faptul că Ghenea şi Butler au fost fotografiaţi recent în timp ce colindau prin magazine de bijuterii, în căutarea unor verighete.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au cunoscut în primăvara lui 2012, la filmările pentru un spot publicitar. Deşi între ei este o diferenţă de 18 ani, olteanca noastră având 25 de ani, iar actorul scoţian 43, între ei s-a iscat o frumoasă poveste de dragoste, care l-a făcut pe Butler să înceapă să-şi dorească să se aşeze în sfârşit la casa lui.


loading...