Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă cu noul iubit. Cine este norocosul FOTO ŞI VIDEO

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din România, a fost fotografiată la plajă în Portofino, alături de un bărbat care ar fi noul ei iubit, iar imaginile au fost făcute publice.

02 iun. 2021, 14:32
Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă cu noul iubit. Cine este norocosul FOTO ŞI VIDEO

Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă cu noul iubit. În imagini, se vede clar cum românca se bucură de razele soarelui sau se relaxează în apă. Actrița este însoțită de un bărbat misterios, pe nume Andrea Castagnola, despre care se spune că este noul său iubit.

Mădălina Ghenea, surprinsă la plajă cu noul iubit

Vedeta a optat pentru un costum de baie din două piese, care îi lasă formele la vedere. Cu imprimeu de leopard și pielea frumos bronzată, frumoasa româncă nici nu avea cum să treacă neobservată. Aceasta are un trup perfect, iar picioarele lungi și frumoase au ieșit și ele în evidență. La vârsta de numai 14 ani, Mădălina Ghenea a plecat în Italia pentru a urma o carieră în modelling. Ambiția și dorința de a reuși au propulsat-o pe vedetă pe cele mai cunoscute podiumuri de modă. Alături de ea, mereu este și fetița sa şi a lui Matei Stratan, Charlotte.

Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea. Ce răspuns i-a dat vedeta

Mădălina Ghenea face parte din distribuția House of Gucci, o producție a lui Ridley Scott. Informația a apărut în presă după ce aceasta a apărut la filmări în Roma alături de Al Pacino, care îl interpretează pe Aldo Gucci, fostul Președinte al legendarei case de modă italiene. House of Gucci redă povestea de dragoste dintre Patrizia Regianno și Maurizio Gucci, dar scoate în evidență și complotul pe care femeia l-a pus la cale pentru a-și ucide partenerul de viață. În cele din urmă, aceasta a fost găsită vinovată de plătirea unui asasin cu suma de 300 000 de lire pentru uciderea partenerului său, moștenitorul imperiului. Drama House of Gucci este inspirată din cartea Sarei Gray Forden. Pe lângă Lady Gaga, Adam Driver și Jared Leto, din distribuție mai fac parte și alte nume mari. E vorba despre Al Pacino în rolul lui Aldo Gucci. Jeremy Irons care va juca rolul lui Rodolfo Gucci. Camille Cottin e în rolul Paolei Franchi.

Imagini foto AICI.


loading...
Partenerii noștri