Mădălina Ghenea, făcută de RUŞINE. Pe ce listă se află ROMÂNCA

Mădălina Ghenea a promovat la greu filmul „Zoolander 2”, în care are o scurtă apariție, dar pelicula a primit cele mai multe nominalizări, nouă, la "Zmeura de Aur 2017".

24 ian. 2017, 15:13
Mădălina Ghenea, făcută de RUŞINE. Pe ce listă se află ROMÂNCA

Mădălina Ghenea, apreciată pentru rolurile pe care le-a avut în Dom Hemingway Youth, nu se bucură de același succes și cu filmul  Zoolander 2, care a primit nu mai puțin de  nouă nominalizări la Zmeura de Aur,  premii care recompensează cele mai slabe filme și perfomante actoricești ale anului.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, SCENE INCENDIARE în public FOTO

În această comedie cu Ben Stiller şi Owen Wilson în rolurie principale apar și alte nume sonore de la Hollywood precum Penelope Cruz, Justin Theroux , Billy Zane,  Kim Kardashian, Kanye West, Demi Lovato, Milla Jovovich și Justin Bieber.

POZĂ HORROR cu sânii Mădălinei Ghenea. Gafă colosală FOTO

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană I Soliti Idioti (2011), în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul Dom Hemingway (2013), în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul Razzabastarda (2012), de Alessandro Gassman. În 2014, a jucat în serialul TV Borgia. A apărut și în Youth, de Paolo Sorrentino, care a avut premiera în 2015  în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes și a avut o nominalizare la premiile Oscar.