Mădălina Pamfile, ameninţată cu bătaia. Vezi cine i-a pus gând rău şi ce acuzaţii grave i se aduc

De când Mamele a părăsit-o pentru Mădălina Pamfile, Ionela e foc şi pară. Tânăra de 25 de ani, care o cunoaşte pe fosta asistenta TV, susţine că aceasta i-a distrus relaţia de câţiva ani.

30 ian. 2014, 17:15
Mădălina Pamfile, ameninţată cu bătaia. Vezi cine i-a pus gând rău şi ce acuzaţii grave i se aduc

„O urasc din tot sufletul, pentru ca mi-a distrus relatia la amandoi. Iulian imi spunea mereu ca nu s-ar incurca niciodata cu o femeie ca ea. Nu raspund de mine in momentul asta, am orgoliul meu de femeie si Madalina va trebui sa suporte consecintele”, a declarat fosta iubita a lui Mamele, dand de inteles ca daca se va intalni fata in fata cu Mădălina Pamfile nu va reactiona deloc bine.

Pe de alta parte, potrivit omg.yahoo.com, Madalina sustine ca nu are nicio relatie cu fosbalistul si ca fosta iubita a acestuia exagereaza. „Femeia chiar are niste probleme. Daca eu nu am o relatie, de ce sa recunosc? Ea sa isi vada linistita de viata ei langa Iulian sau langa cine vrea ea. Eu momentan nu am nicio treaba cu el, daca vom avea o relatie sa stea linistita ca o vom anunta”, a spus fosta asistenta la „Povestiri adevarate”.