Mădălina Pamfile s-a înscris la a treia facultate

Mădălina Pamfile a uimit pe toată lumea anul trecut, când a postat pe Facebook imagini de la Starea Civilă, unde ea și iubitul ei, Alin, au semnat certificatul de căsătorie.

14 apr. 2016, 06:00

Mădălina Pamfile a demonstrat că poate renunța cu ușurință la viața agitată pe care o ducea în Capitală, în favoarea uneia liniștite în Timișoara. Originară din Focșani, bruneta s-a mutat în București în căutarea unei vieți mai bune, așa că pe lângă job-urile pasagere, a încercat să și studieze. S-a înscris la două facultăți, una de Teatru și Film și alta de Management, pe care însă nu le-a terminat. În momentul în care s-a cuplat cu Alin, un tânăr care a studiat Finanțele, bruneta a decis să se înscrie, din nou, la facultate, a treia. Așa se face că, fosta asistentă TV a devenit, din nou, cursantă, de această dată la o Universitate din Timișoara, scrie Libertatea.

De când s-a măritat, Mădălina Pamfile se distrează la fel de mult ca o tânără de vârsta ei. Împreună cu soțul său vine destul de des în București, dar de cele mai multe ori cei doi merg în vacanțe în afara țării.