Madonna a început să studieze Coranul de dragul iubitului musulman

Madonna a dezvăluit într-un interviu recent că a început să studieze Coranul, manifestându-şi interesul faţă de islamism inspirată de iubitul ei musulman.

07 oct. 2013, 12:02
Madonna a început să studieze Coranul de dragul iubitului musulman

Cântăreaţa în vârstă de 55 de ani, care în prezent are un iubit musulman, a dezvăluit pentru publicaţia Harper’s Bazaar că a început să studieze Coranul, informează Mediafax.

Madonna a fost botezată în religia catolică, dar, în ultimii 17 ani, a devenit o adeptă a Cabalei, o ramură mistică a iudaismului. În prezent, artista a început să studieze islamismul, exprimându-şi dorinţa de construi şcoli pentru fete în ţările musulmane.

„Cred că este important să studiezi toate cărţile sfinte”, a declarat Madonna în interviu.

CITEŞTE ŞI Madonna, mai ceva ca Miley Cyrus. Vezi cum încearcă să o IMITE pe fosta vedetă Disney FOTO

Madonna studiază Cabala din 1996 şi l-a convins şi pe fostul soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, să asiste la servicii religioase de acest tip, înainte de divorţul din 2008. Recent însă, ea a avut dispute legate de religie cu actualul ei partener, Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, care este de religie musulmană.

Artista şi-a exprimat public în numeroase rânduri credinţa în ritualurile Cabalei, obişnuind chiar să dilueze sucul de portocale cu apă sfinţită şi să poarte haine albe, care atrag „energie pozitivă”.