Madonna are un nou iubit. Vezi aici cum arată împreună FOTO

Cântăreaţa Madonna, care s-a despărţit la începutul lunii decembrie 2013 de dansatorul Brahim Zaibat, după o relaţie care a durat trei ani, are un nou iubit, Timor Steffens.

08 ian. 2014, 15:52
Madonna are un nou iubit. Vezi aici cum arată împreună FOTO

Presa internaţională scrie că este vorba de Timor Steffens, un dansator care este cu 29 de ani mai tânăr decât vedeta americană, informează Mediafax.

Madonna s-a afişat în public cu noul ei iubit, dansatorul Timor Steffens, în vârstă de 26 de ani, la petrecerea de Revelion organizată de un designer celebru în staţiunea montană elveţiană Gstaad. La fel ca Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, Timor Steffens este dansator în trupa Madonnei şi, potrivit aceluiaşi site, lucrează de mai multe luni cu Madonna la un nou proiect din universul dansului.

VEZI ŞI: Madonna, DESFIGURATĂ de BOTOX. Şi-a îngrozit fanii la ultimul concert

Relaţia dintre cei doi a început la acea petrecere, la care au fost prezente multe nume importante din industria de divertisment, inclusiv cântăreţul Elton John.

Madonna şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în Elveţia, alături de cei patru copii ai ei – Lourdes, Rocco, Mercy James şi David Banda. Timor Steffens se înţelege foarte bine cu copiii artistei americane şi acesta a fost elementul care a atras-o pe Madonna şi a determinat-o să înceapă relaţia cu tânărul dansator.

CITEŞTE ŞI: Poze cu Madonna COMPLET GOALĂ la 18 ani, scoase la LICITAŢIE. Vezi aici câteva dintre ele