Madonna, scene incendiare la „Tonight show” VIDEO

În ediția de joi a emisiunii „Tonight show”, prezentată de Jimmy Fallon, Madonna nu a mai ținut cont de faptul că este în direct și s-a "tolănit" pe biroul prezentatorului.

08 oct. 2021, 23:58

Madonna înaintează în vârstă, dar a rămas la fel de spontană. Înainte de a se urca pe biroul lui Jimmy Fallon, îi povestea cum scriitorul James Baldwin reprezintă o inspirație pentru ea: „A fost o sursă minunată de inspirație pentru show-ul meu, iar un lucru pe care îl spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea”.

Amănunte picante din relaţia lui Michael Jackson cu Madonna: „Eu am iniţat totul, el era un pic timid”. Avansurile îndrăzneţe ale Madonnei, motivul pentru care Michael „a renunţat la amorul cu femeile”

„Așa că sper că ți-am tulburat pacea atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a mai spus artista.

Ea e cea mai bogată cântăreață din lume! A spart toate topurile! E pe primul loc în clasamentul Forbes, le-a întrecut pe Madonna şi Beyonce
Jimmy Fallon a aprobat-o, iar în momentul următor Madonna s-a întins pe biroul acestuia. Vizibil stânjenit, prezentatorul a încercat să o acopere cu sacoul său. Dezinvoltă din fire, cântăreața s-a ridicat și a spus că nu se vede nimic, apoi a ridicat rochia pentru a demonstra.

„Viața nu este despre a intervieva pisicuțe. Nu vrei să vorbești cu un adult? Hai să avem o conversație de adulți”, a spus Madonna.

Jimmy Fallon a întrebat-o dacă în acest moment vorbește ca un adult, artista spunând că nu știe. Conversația a continuat cu subiecte precum terapia și fumatul.