Madonna, târâtă în noroi de fratele alcoolic, care trăieşte pe străzi. „Ea trăieşte în lumea ei”

Madonna are conturile burduşite cu sute de milioane de dolari şi îşi permite orice moft, însă a uitat de familie. Cel puţin asta este acuzaţia pe care i-o aduce fratele său mai mare, Anthony Ciccone.

31 mart. 2013, 07:04
Madonna, târâtă în noroi de fratele alcoolic, care trăieşte pe străzi. „Ea trăieşte în lumea ei”

După ce s-a aflat recent că a devenit miliardară, Madonna este pusă într-o lumină proastă de presa americană. New York Daily News publică povestea fratelui alcoolic al divei, care a ajuns să trăiască pe străzi de mai bine de trei ani, fără ca celebra lui soră să-i întindă o mână de ajutor.

Anthony Ciccone (56 de ani) o acuză pe Madonna că a întors spatele familiei şi că nu îi pasă dacă el este viu sau mort. El trăieşte pe străzile din Traverse City, Michigan, şi admite, totuşi, că între el şi celebra lui soră nu a existat niciodată afecţiunea frăţească: „Ea traieşte în lumea sa proprie, niciodată nu am iubit-o, ea la fel. În definitiv, noi niciodată nu ne-am iubit„.

Acuzaţiile fratelui Madonnei sunt contrazise, însă, de apropiaţii familiei Ciccone, care susţin că diva a plătit în repetate rânduri facturile clinicilor de dezalcoolizare unde fusese internat fratele său şi că a renunţat să-l mai ajute după ce nu a văzut din partea lui pic de voinţă în lupta cu dependenţa sa.