MAE: Toate punctele de frontieră dintre Grecia şi Bulgaria au fost redeschise

Publicat: Duminică, 21 Februarie 2016 19:24 // Actualizat: Duminică, 21 Februarie 2016 19:24 // Sursa: romaniatv.net

Toate punctele de control de trecere a frontierei comune dintre Grecia și Bulgaria au fost redeschise duminică, la ora 16,00, și s-a reluat circulația pe ambele sensuri a autovehiculelor care fuseseră blocate la graniță de mai multe zile, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

Informațiile au fost obținute de Consulatul General al României la Salonic și de Ambasada României la Sofia de la autoritățile de poliție din Grecia și Bulgaria, se arată într-un comunicat transmis de MAE.

"Consulul general al României la Salonic s-a deplasat la fața locului, la principalul punct de control al trecerii frontierei eleno-bulgare de la Promachonas-Kulata, unde a asistat la traversarea frontierei de către primele autovehicule", a precizat MAE.

Misiunile diplomatice și oficiul consular român din Grecia, Bulgaria și Macedonia acordă în continuare asistență consulară necesară cetățenilor români care se deplasează pe rute situate între cele trei țări, a menționat sursa citată.

"Evoluția acțiunilor de protest înregistrate în regiune rămâne impredictibilă, motiv pentru care MAE își menține recomandarea adresată insistent cetățenilor români a căror rută de călătorie presupune traversarea frontierei eleno-bulgare, respectiv destinații în Grecia, de a se informa în prealabil asupra situației din zonă, inclusiv prin consultarea atenționărilor de călătorie postate pe pagina de internet a MAE (http://www.mae.ro/taxonomy/term/3178)", mai arată sursa citată.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bulgaria granita bulgaria graniţă bulgaria grecia Grecia MAE
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 feb 09:49
...autovehiculelor care fuseseră blocate la punctele respective de mai multe zile, informează Ministerul Afacerilor Externe de la București. foto Consulul general al României la Salonic s-a deplasat la fața locului, la principalul punct de control al trecerii frontierei...
21 feb 19:46
...care fuseseră blocate la graniță de mai multe zile, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
21 feb 19:42
... Toate punctele de control de trecere a frontierei comune dintre Grecia și...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H