Maeştrii feng shui i-au făcut horoscopul lui Donald Trump. Cum îi va merge noului preşedinte al SUA în Anul Cocoşului de Foc

Maştrii chinezi în feng shui estimează că Donald Trump, al cărui caracter se aseamănă până la confuzie cu cel al unui cocoş, fiind agresiv şi imprevizibil, va fi în elementul său în Anul Cocoşului de Foc, în 2017.

28 ian. 2017, 12:39
Maeştrii feng shui i-au făcut horoscopul lui Donald Trump. Cum îi va merge noului preşedinte al SUA în Anul Cocoşului de Foc

În sferele înalte ale politicienilor, Anul Cocoşului de Foc le va rezerva nativilor acestui an un început cu semne de îngrijorare, dar acestea se vor risipi foarte repede, lăsând loc unei perioade foarte bune, afirmă specialiştii chinezi.

Maeştrii în feng shui din Hong Kong susţin că Donald Trump, al cărui caracter imprevizibil şi agresiv ca şi comportamentul zburătoarei, va fi în elementul lui în 2017.

Anul Cocoşului de Foc va reuni toate elementele „care îl vor ajuta atât pe plan personal, cât şi în cariera sa politică”, a estimat doamna Chow, din Taiwan, care practică divinaţia.

Anul Cocoşului de Foc va fi un an agitat, în care se anunţă şi nori de furtună, dar cocoşului tocmai asta îi place, să se bată, să intre în polemici, să se agite, să acţioneze, pentru că este foarte combativ”, a mai spus Chow.

Şi pentru „exorcizarea” acestui amestec de fascinaţie şi iritare pe care le provoacă noul locatar de la Casa Albă, un antreprenor a avut ideea de a realiza nişte sculpturi gonflabile în formă de cocoş, înalte de 5 metri, cu efigia lui Donald Trump. Antreprenorul anticipează că acestea se vor vinde ca pâinea caldă.