Mafia coşciugelor a sufocat Spitalul Floreasca. Cioclii cer ilegal bani pentru îmbălsămarea celor morţi VIDEO

Publicat: Luni, 16 Septembrie 2013 13:56 // Actualizat: Luni, 16 Septembrie 2013 13:56 // Sursa: RTV.net

Mafia coşciugelor a sufocat şi Spitalul de Urgenţă Floreasca. Cioclii au ocupat spaţiul de lângă morgă şi cer, ilegal, amărâţilor loviţi de soartă, bani pentru spălatul, îmbrăcatul şi îmbălsămatul morţilor. Asta deşi aceste servicii sunt gratuite la spital. Iar operaţiunile sunt conduse chiar de un angajat de la morgă. El a negociat cu o echipă România TV întreaga înmormântare. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă.

Un deces în familie e doar începutul ororilor la care sunt supuse rudele mortului. Deşi nu ar trebui, cioclii iau bani şi pentru spălatul şi îmbrăcatul celui decedat.

"Se fac la spital, aici, şi se ridică la vreo 400 de lei pentru fetele care spală, îmbracă", a spus angajatul de la pompe funebre.

Autopsierul de la morga spitalului recunoaşte senin că afacerea cu sicrie de alături este, de fapt, a lui.

"La coşciuge imediat vă duceţi, le face...nu-i problemă! E a mea firma, ce să mai!", a spus autopsierul.

Ne demonstrează asta sunându-l pe angajatul cu care tocmai negociasem întreaga înmormântare.

"(n.r. îl sună pe angajatul de alături, de la pompe funebre) La băieţii...doi...care-au venit la tine, cât le-ai făcut preţul cu totul? Douăzeci de milioane cinci sute? O.K. Lasă-i la optsprezece!", spune acesta.

Ne despărţim de autopsier, dar revenim cu un telefon de la poarta spitalului. Constatăm că acelaşi medic este şi cel care face achiziţiile firmei de pompe funebre din curte.

Discuţie Reporter- Autopsier

Reporter: - De la "Coşciugul vesel SRL" vă deranjez. Facem sicrie foarte ieftine, la două milioane bucata. Spuneţi-mi, vă rog, dacă vă interesează.
Autopsier: - Depinde ce sicrie sunt. Lăcuite? Nelăcuite?
Reporter: - Lăcuite.
Autopsier: - Când vii în Bucureşti, treci pe la mine pe la spitalul Floreasca, le vedem şi discutăm.

Managerul spitalului Floreasca nu a oferit un punct de vedere oficial. El s-a arătat deranjat de subiect, considerând că priorităţile sistemului de sănătate sunt altele.

Citeşte şi Înmormântări la ofertă în Piteşti

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 oct 19:06
Răspunde | Votează email 0 email
xpx
nu numai la spitalul Floreasca mafia functioneaza.La INML Bucuresti e la fel.cum sa comenteze directorii cand isi iau bani frumosi din afacere.Directorul INML are parte 10.ooo de eur lunar,ce sa comenteze(poate doar sa musamalizeze treaba in cazul unui control,asa cum a facut si acum 1 an 2.
09 oct 17:08
Votează email 0 email
...îl aduseseră se afla altă persoană decât fostul membru al familiei care îi făcea serviciile funerare. Citeşte şi Mafia coşciugelor a sufocat spitalul Floreasca. Cioclii cer ilegal bani pentru îmbălsămarea celor morţi Sicriul venise acoperit, dar, din...
16 sep 14:26
Răspunde | Votează email 1 email
Ion
Cum naibi sa nu fie managerul supărat când el e sefu li sefu. Dacă l-ați deranjat din luat de șpagă etc
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H