Mafia locurilor de veci. Cum face primarul bani din morminte VIDEO

Locurile de veci se vând ”la negru” în cimitirele din Giurgiu. E criză de morminte și primul care profită de pe urma învârtelilor macabre este chiar primarul orașului, care are cimitir privat. Angajații edilului spun că afacerea acestuia duduie: cimitirele municipalității sunt pline, dar al primarului tocmai se extinde. România TV a filmat pe această temă un material cu o cameră ascunsă.

21 iun. 2019, 13:57
Mafia locurilor de veci. Cum face primarul bani din morminte VIDEO

În cimitirul Smârda toată lumea știe ccum se vând locurile de veci. Preţul poate să trească chiar de 10.000 de lei, în cazuri excepţionale, spun localnicii. Localnicii sunt gata să-și vândă locurile de veci cu osemintele rudelor cu tot.

În cimitirul privat al primarului Nicolae Barbu afacerea duduie. Acesta a declarat însă pentru România TV: „Afacerea familiei mele vine dinainte de a fi eu primar. Familia mea are, în domeniul locurilor de veci un cimitir în municipiul Giurgiu. Niciodată nu am amestecat nici politicul în administrație, nici activitatea familiei în administrația locală. Dacă cineva are cea mai mică dovadă a acestui fapt, de încălcare a ceea ce am spus, în secunda doi îmi dau demisia„, s-a justificat primarul Barbu.