Mafioţii din Piatra Neamţ care au amplasat o bombă sub o maşină, condamnaţi la închisoare

Publicat: Marţi, 15 Octombrie 2013 16:34 // Actualizat: Marţi, 15 Octombrie 2013 16:34 // Sursa: romaniatv.net

Ani grei de închisoare pentru mafioţii terorişti din Piatra Neamţ. Doi bărbaţi au fost condamnaţi la 15 şi 7 ani de închisoare pentru că au amplasat o bombă sub maşina temutului interlop Bogdan Mararu. Dacă bomba ar fi explodat, mai multe blocuri ar fi sărit in aer.

Atentatul a avut loc la începutul anului.

Trei persoane au fost surprinse în momentul în care amplasau o bombă artizanală sub maşina lui Bogdan Mararu. Dacă autoturismul ar fi fost pus în funcţiune atunci bomba ar fi explodat şi ar fi distrus totul pe o rază de 350 de m. Dacă planul era dus la îndeplinire, atunci fiecare dintre cei 5 suspecţi ar fi primit câte 15 mii de euro, potrivit România TV.

Daniel Pădurariu, cunoscut în lumea interlopă, este bănuit că ar fi comandat atacul terorist. El a tocmit un bărbat care să se ocupe de montarea bombei sub maşina lui Mararu şi să incendieze două sedii de firmă. Acesta la rândul lui şi-a angajat trei ajutoare.

Doi dintre bărbaţi şi-au recunoscut vina şi deja au fost judecaţi şi condamnaţi. Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani pentru tentativă la omor calificat, pentru distrugere dar şi pentru nerespectarea regimului materiilor explozive. Pentru complicitate la aceste fapte dar şi pentru deţinere de droguri de risc, celălalt bărbat a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

Procesul nu a ajuns la final, în arest mai sunt trei inculpaţi.

Fratele celui vizat de acest atentat, Gheorghiţă Mararu, lider al lumii interlope din Piatra Neamţ, a fost asasinat în 2010 într-o cafenea din oraş.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 oct 20:41
...sub maşina temutului interlop Bogdan Mararu. Dacă bomba ar fi explodat, mai multe blocuri ar fi sărit in aer. Citește mai departe…

...
15 oct 17:01
... Ani grei de închisoare pentru mafioţii terorişti din Piatra Neamţ....
15 oct 16:48
...la 15 şi 7 ani de închisoare pentru că au amplasat o bombă sub maşina temutului interlop Bogdan Mararu. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H